Tolgay attı Beşiktaş kazandı!

Beşiktaş, Türkiye Kupası F Grubu’nda evinde karşılaştığı Sarıyer’i 3-1 yendi. Siyah-beyazlıların yeni transferi Tolgay Arslan çıktığı ilk maçında golünü attı.

Giriş Tarihi 29 Ocak 2015, 00:00 Güncelleme 29 Ocak 2015, 23:23
Tolgay attı Beşiktaş kazandı!

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de oynadığı Gençlerbirliği karşılaşmasını yenen, grupta oynadığı 4 maçta 2 galibiyet alan Ziraat Türkiye Kupası F grubu 5. hafta maçında Beşiktaş, Sarıyer ile karşı karşıya geldi. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynana mücadeleden ev sahibi siyah-beyazlı ekip 3-1 kazandı.

Yeni transferleri Tolgay Arslan, Alexander Milosevic ve Daniel Opare ilk onbiriyle sahaya çıkan ve neredeyse hiç gol pozisyonuna giremeyen Kartal, 41.dakikada sol kanattan Jose Sosa'nın ceza sahası içine açtığı ortaya iyi kafa vuran Necip Uysal'ın attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

İkinci yarı ilk yarıya göre daha hareketli geçen maçın 60. dakikasında konuk Sarıyer ceza sahası içinde İsmail Köybaşı'nın yaptığı hatayı Güney'le gole çeviremedi. Bu atak Sarıyer'in beraberlik golüne en çok yaklaştığı atak oldu.


Sağ kanattan yeni transfer Opare'nin taşıdığı topu ceza sahasına yakın bir noktasında bulunan Gökhan topu kontrol ederek altıpasın yakınında bulunan Furkan Yaman'a pası verdi. Furken, Gökhan'ın verdiği topu kontrol ederek net bir vuruşla ağlarla buluşturarak skoru 2-0'a getirdi.

Karşılaşmanın 60.dakikasında net gol pozisyonunu Güney'le kaçıran Sarıyer, 80.dakikada Güney bu sefer golün asistini yaparak Cemre Atmaca'ya golü attırdı. Sağ kanatta topla buluşan Güney Atılgan son çizgiye inerek ortasını yaptı. Ceza sahasında iyi yükselen Cemre Atmaca şık bir kafa vuruşuyla topu ağlarla buluşturdu:2-1



Transfer gündeminde oldukça yoğun gündemde olan, Trabzonspor ile Beşiktaş'ı karşı karşıya getiren yeni transfer Tolgay Arslan, siyah-beyazlı forma ile ilk çıktığı maçta golünü attı. Mücadelenin 81.dakikasında ceza yayının önünde topla buluşan Tolgay Arslan, Hakan Soylu ve Emre Karaman'dan sıyrılıp şutunu çekerek topu ağlarla buluşturdu: 3-1


Beşiktaş bu galibiyetle puanını 9'a çıkararak 2.sırada yer alırken Sarıyer puansız olarak son sırada kaldı. Siyah-beyazlılar son maçında Çaykur Rizespor'a konuk olacakken Sarıyer son maçını evinde Adana Demirspor ile oynayacak.