Savaş çıkaran transfer

Hacıosmanoğlu: "Çebi bize söz verdiği ha-l de transfere engel olmadı. Ben de menajere "Utanmıyor musunuz" deyip sözleşmeyi yırttım. Orman: "Trabzonspor'u ezmek için transfer yapmadık. Tolgay bizi seçti. Makul fiyata anlaştık. Biz başkalarının parasını harcamayız."

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ocak 2015 Güncelleme 27 Ocak 2015, 00:00
Savaş çıkaran transfer

İÇİNDEKİLER

TRABZON CEPHESi

1 FOTOĞRAF BiLE ÇEKTiRMiŞLERDi
TRABZONSPOR Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Teknik Direktör Ersun Yanal ile CEO Burak Gürdal, pazar günü Hamburg'da Tolgay, eşi ve menajeriyle bir araya gelerek transfer teklifini yaptılar.

2 HER KONUDA ANLAŞMIŞLARDI
Pazar 17.52'de Tolgay'la her konuda anlaşma sağlandı. Ancak bu anlaşmadan sonra Tolgay'ın Beşiktaş'la görüşmesi bardağı taşırdı. Trabzon, 19.57'de açıklama yapıp transferden vazgeçtiğini açıkladı.

3 BiZ DE VERiLEN SÖZ SENETTiR
HACIOSMANOĞLU Beşiktaşlı yönetici Ahmet Nur Çebi'yi suçlayarak, "Kendisinden Tolgay'dan vazgeçmelerini rica ettim. Bana söz verdi ama engel olmadı. Oysa bizde söz senettir" diye konuştu.

4 'UTANMIYOR MUSUNUZ' DEDiM
TRABZONSPOR Başkanı, "Bu transfere 15 milyon Euro harcıyacaktık. Menajere 'İki kulübü birbirine düşürmeye utanmıyor musun' deyip
yaptığımız sözleşmeyi yırttım"
dedi.

BEŞiKTAŞ CEPHESi

1 BEŞiKTAŞ ÖNCE PANiK YAŞADI
Tolgay' la uzun süredir diyalog halinde olan Beşiktaş bu transferi imza aşamasına getirmişti. Ancak Trabzonspor heyetinin Almanya'ya gelmesiyle Siyah- Beyazlılar bir anda paniğe kapıldı.

2 TORUNOĞULLARI iŞi BiTiRDi!
Yönetici Erdal Torunoğulları önceki gün Tolgay'ın Trabzon'la anlaştığını duyar duymaz yıldız oyuncuyu aradı ve kendisine, "Sakın imza atma. Trabzon'da mutlu olamazsın" diyerek ikna etmeye çalıştı.

3 3 SAATLiK ZiRVEDE MUTLU SON

TRABZON transferden çekilince 3 saat süren görüşme sonrası gece 00.58'de anlaşma sağlandı. Trabzon'a 2 milyon Euro ve maç başı ücrete gidecek olan Tolgay 1.6 milyon Euro'ya Beşiktaşlı oldu.

4 ORMAN: BİZ KiMSEYi EZMEDiK
BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, "Trabzon'u ezmek için transfer yapmadık. Biz başkalarının parasını harcayacak bir kulüp değiliz. Tolgay makul fiyata bizi seçti. Pırlanta gibi bir çocuk aldık" dedi.