Ankara'nın Ba'ları

Siyah-Beyazlılar, G.Birliği önünde ilk yarıda durdu... 69'da sahneye önce Demba Ba çıktı. Kapanışı ise 77. dakikada Olcay Şahan yaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ocak 2015 Güncelleme 27 Ocak 2015, 00:19
Ankara’nın Ba’ları

İÇİNDEKİLER

Şampiyonluk adaylarından Beşiktaş, G.Birliği'ni Ankara'da 2-0 yendi. 11. dakikada G.Birliği'nden Hakan Arslantaş'ın ortasına Berat iyi yükseldi ama kafa vuruşu auta gitti. 29'da Beşiktaş atağında Gökhan Töre'nin ortasına yükselen Demba Ba'nın kafa vuruşu dışarı çıktı. 49'da sol kanatta son çizgiye kadar inen Ramon Motta ortasını ön direğe doğru yaptı. O noktada topa iyi yükselen Demba Ba kafayla şutunu çekti ancak kaleci Ramazan Köse sağ kale direğinin dibinden topu kornere çıkartmayı başardı. 53'te ceza sahası sağ çaprazda topla buluşan Mervan Çelik, rakibi Ersan Gülüm'den sıyrıldıktan sonra şutunu çekti ancak Tolga Zengin sert gelen bu şutu kurtardı. 62'de Gençler'den Guido Koçer'in sert şutunu Tolga Zengin kurtardı. Bu dakikadan sonra Kartal'ın baskısı arttı.

63'TE ATIBA KALE DİBİNDEN DIŞARI ATTI
63'te yaşanan karambolde Atiba kale dibinden golü kaçırdı. 69'da ise Kartal aradığı golü buldu. Ceza sahası çizgisinin hemen dışından Demba Ba'nın kullandığı frikik köşeden ağlarla buluştu. 77'de Kerim Frei'nin ortasını Olcay filelere gönderdi. 85'de Kerim'in ceza sahasına girmeden yaptığı sert şut Ramazan'da kaldı. Oyunun geride kalan dakikalarında avantajını koruyan Siyah-Beyazlılar çok kritik bir 3 puana imza attı ve taraftarını güldürdü.