Tolgay fiyaskosu

Bordo-Mavililer, Hamburg'a 500 bin Euro, Tolgay'a ise yıllık 2 milyon Euro teklif ederek Beşiktaş'ın elinden oyuncuyu aldı! Bir kaç saat sonra ise transferden vazgeçtiğini açıkladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ocak 2015 Güncelleme 26 Ocak 2015, 02:25
Tolgay fiyaskosu

İÇİNDEKİLER

BİR garip transfer hikayesi... Erkan Zengin için İsveç'e giden Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Ersan Yanal ve CEO Burak Gürdal, aynı yolu Tolgay Arslan'da da uyguladı. Transfer bitirici üçlü Almanya'ya giderek Beşiktaş'a transfer olmak üzere olan futbolcuyu Trabzon'a kazandırdı. Trabzonspor'un Tolgay'a yıllık 2 milyon Euro, menajerliğini yapan babasına ise 1 milyon Euro imza parası verdiği öğrenildi. Öte yandan Tolgay için Beşiktaş yönetiminin ise yaptığı son görüşmede 1 milyon 250 bin Euro'luk miktarı daha yukarı çekemeyeceklerini söyledikleri öğrenildi. Beşiktaş'ın Hamburg'a 300 bin Euro önerdiği Tolgay için devreye giren Bordo- Mavililer, rakamı yükseltti.

PARADA SORUN YOK!
Trabzonspor,
sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Tolgay'ın bonservisi için Alman kulübüne 500 bin Euro bonservis teklif etti.

'HAYIRLI OLSUN' DENDİ
Gürdal, "Tolgay, Trabzon'a hayırlı olsun" dedi. Bir kaç saat sonra ise Trabzonspor resmi internet sitesinden şu açıklama geldi: "Tolgay Arslan'ın, kulübümüzün kültürüyle bağdaşmayan bir takım olaylar nedeniyle şuan itibariyle transferinden vazgeçildiğini kamuoyuna saygıyla duyururuz."

Yunus Emre SEL