Kartal'a derin darbe

Kartal, G.Birliği maçı öncesi büyük bir şokla sarsıldıC. enk Tosun, Sosa ve Veli sakatlıklar nedeniyle İstanbul'a gönderildi. Gökhan'ın durumu ise netleşmedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ocak 2015 Güncelleme 26 Ocak 2015, 00:00
Kartal’a derin darbe

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş yıkıldı... Ligin ilk devresini Galatasaray yenilgisiyle tamamlayan Siyah-Beyazlı takım 2. yarının ilk maçında bugün Gençlerbirliği ile Ankara'da zorlu bir maça çıkacak. Ancak böylesine önemli bir karşılaşma öncesi Kartal büyük bir şokla sarsıldı. Teknik Direktör Slaven Bilic sakatlıkları nedeniyle Cenk Tosun, Sosa ve Veli Kavlak'ı İstanbul'a gönderdi. Bu beklenmedik gelişme Gençlerbirliği karşılaşması öncesi tüm moralleri bir anda bozdu. Bu arada bu sakatlıklar bununla da sınırlı kalmadı. Beşiktaş'ın as oyuncusu Gökhan Töre'nin durumunun da pek iyi olmadığı ve Gençlerbirliği ile yapılacak karşılaşmada oynayıp oynamayacağının bugün belli olacağı belirtildi. Ayrıca takımda Sivok ve M.Pektemek de bulunmuyor.

GENÇLERBİRLİĞİ ÖNÜNDE KAZANMAMIZ GEREKİYOR
BEŞİKTAŞ cephesinde yaşanan bu durum üzerine Teknik Direktör Slaven Bilic ne yapacağını şaşırdı. Hırvat hoca arka arkaya yaşanan sakatlıkları büyük bir şanssızlık olarak değerlendirirken, "Umarım bu son olur. Ligin ilk yarısında kırmızı kartlar ve sakatlıklarla çok uğraştık. Daha ikinci yarının ilk haftasında yaşanan bu durum hepimizi üzdü. Ancak biz yine de Gençlerbirliği karşısında kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız" ifadesini kullandı.

GÜNEŞ BATMAYAN BiR KULÜBUZ
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman Avustralya Beşiktaşlılar Derneği'nin düzenlediği gecede ilginç açıklamalar yaptı. Orman Vodafone Arena inşaatının yoğun bir şekilde devam ettiğini hatırlatarak, "İngiliz İmparatorluğu için üzerinde güneş batmayan ülke sözü gibi artık Beşiktaşımız da üzerinde güneş batmayan bir kulüp olmuştur" dedi. Orman Avustralya'da bulunduğu için de mutlu olduğunu sözlerine ekledi.

SARI KART ALARMI!
BEŞİKTAŞ'ın Gençlerbirliği ile oynayacağı maç öncesinde 6 futbolcu sarı kartta ceza sınırında bulunuyor. Siyah-Beyazlı takımda Demba Ba, Ersan Adem Gülüm, İsmail Köybaşı, Oğuzhan, Serdar Kurtuluş ve Tolga Zengin bugün kart gördükleri takdirde Mersin İdmanyurdu karşısında forma giyemeyecek.