Çak o zaman çak çak!

Diyarbakır yenilgisi sonrasında müthiş bir reaksiyon gösteren Cimbom, 7'de Sneijder ve 44'de Bruma'nın golleriyle 3 puanı kaptı. G.Saray, Hamzaoğlu ile ligdeki son 6 maçta 5. galibiyeti aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ocak 2015 Güncelleme 26 Ocak 2015, 00:14
Çak o zaman çak çak!

İÇİNDEKİLER

Cimbom bıraktığı yerden!.. Süper Lig'de ilk yarının son haftasında Beşiktaş'ı deplasmanda 2-0 yenen Galatasaray 2. devreyi de Çaykur Rizespor galibiyeti ile açtı. Sarı-Kırmızılılar, Arena'da konuk ettiği Karadeniz ekibini 2-0 mağlup ederek lider Fenerbahçe'yi takibini sürdürdü. Galatasaray özellikle ilk yarım saatte müthiş bir futbol sergiledi. 7. dakikada sol kanattan gelişen Galatasaray atağında ceza sahası ön çizgisinde topla buluşan Selçuk pasını sol çaprazda bulunan Sneijder'e aktardı. Sneijder'in vuruşunda top ağlarla buluştu: 1-0. 12. dakikada Sneijder'ın ara pasında ceza sahası içinde topla buluşan Bruma, kaleciyi geçmek istedi ancak kaleci Serkan Kırıntılı topa iki hamlede sahip oldu. 15. dakikada Sneijder'ın sol çaprazdan gelişine vuruşunu kaleci Serkan Kırıntılı son anda kurtardı. Pozisyonun devamında Serkan, Bruma'ya da gol izni vermedi.

SNEIJDER SERVİSİ YAPTI, BRUMA GOLÜ ATTI
İlk yarının bitimine 1 dakika kala fark ikiye çıktı... Sneijder'in harika pasında Bruma aşırtma bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 2-0. Çaykur Rizespor ikinci yarıya hızlı başladı. 47. dakikada Obraniak vurdu, Muslera kurtardı. 54. dakikada Sercan, Muslera ile karşı karşıya kaldı ama Uruguaylı kaleci gol izni vermedi. 75. dakikada Umut Bulut yakın mesafeden kafayla topu dışarı attı. Cimbom böylece 3 puanı 2 golle aldı.

'ARALARI BOZ UK' iDDiASINA BOYLE YANIT VERDi!
Hafta içi Ziraat Türkiye Kupası'nda Diyarbakır Belediye'ye 2-0 yenilen Galatasaray'da skor kadar Wesley Sneijder'in teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'na tepkisi de sıkıntı yaratmıştı... Hollandalı yıldızın oyundan alındıktan sonra çok sinirli bir şekilde direkt olarak soyunma odasına git- mesi spekülasyonları da beraberinde getirmişti. Fakat Sneijder dün attığı golün ardından hemen Hamza Hamzaoğlu'nun yanına gitti ve sevincini hocasıyla paylaştı. Yıldız futbolcu böylece "Araları bozuk" iddialarına da yanıt vermiş oldu. Sneijder maç sonrası ise, "Çok daha farklı kazanmamız gerekiyordu" dedi.

BURAK 3 DAKiKADA KENDiNi YAKTI!
Devre arası kampında River Plate ile oynanan maçta arka adalesinden sakatlanan ve 4 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Burak Yılmaz mucize bir şekilde iyileşti.

HANİ RİSK YOKTU
Hamza Hamzaoğlu kulübede oturttuğu milli futbolcu için "Riske etmeyeceğim" dedi. Fakat Burak, genç hocaya "Oynamak istiyorum" diye baskı yapınca 78. dakikada Umut Bulut'un yerine oyuna dahil oldu.

ADETA YIKILDI
Fakat Burak sadece 3 dakika sonra attığı deparın ardından kendini yere bıraktı. Milli futbolcu çok üzgün bir şekilde soyunma odasına gitti.

ASLANTEPE'DE iLKLERiN GECESi
Gecenin yıldızı olan Wesley Sneijder bu sezon ligde ilk kez asist yapmayı başardı... Galatasaray'ın ikinci golünü atan Armindo Bruma ise Süper Lig kariyerinde ilk kez ağları havalandırdı.