Kovboylar gibi

Beşiktaş Teknik Direktörü ilk yarıda gördükleri kırmızı kartların çoğunun haksız olduğunu öne sürdü. Hırvat hoca, "Bize karşı vahşi batıda tetiği çeken kovboylar gibiler "diye konuştu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ocak 2015 Güncelleme 25 Ocak 2015, 00:00
Kovboylar gibi

İÇİNDEKİLER

Bilic' ten ağır salvolar... Side kampında bir basın toplantısı düzenleyen Hırvat hoca birçok konuya değindi. Beşiktaş Teknik Direktörü ilk yarıda gördükleri kırmızı kartlarla ilgili olarak, "Oyuncularımızın da sorumluluğu var ama bunların büyük kısmı haksız kırmızı kartlardı. Ama buna da hazırlıklı olmalıyız. Hakemler bize karşı deyim yerindeyse vahşi batıda silahını çeken kovboylar gibi tetiği çok kolay şekilde çekebiliyorlar"dedi. Bunu göz önünde bulundurarak hareket etmeleri gerektiğinin altını çizen Bilic, "İsmail ve Franco'nın Başakşehir maçında gördüğü gördüğü kartlar meşru olabilir ama Atiba'nın Konya'da, Veli'nin G.Saray maçında, Gökhan'ın Erciyes maçında atılma şekli kabul edilemez " dedi.

YABANCI KURALINA UYUM SAĞLAYACAĞIZ
DEĞİŞEN yabancı kuralıyla ilgili olarak da konuşan Bilic, "Tüm kulüpler için şok. Her kulüp uzun vadeli planlar yapıyor, ortaya yeni bir durum çıktı. Şikayet etmenin anlamı yok. Bizim buna uyum sağlamamız gerekiyor. Uzun vadede lige ve milli takıma etkisi konusunda birçok artı ve eksi yönü var. Kısa ve uzun vadede planlarımızı değiştireceğiz" ifadesini kullandı.