Dİego asistle geldi

Emre, Mehmet Topal ve Sow'un yokluğunda Fenerbahçe beklenen kadro ile çıktı. Bursa maçından sonra ilk ke z 11'de yer alan Diego Kuyt'a yaptığı asistle göz doldurdu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ocak 2015 Güncelleme 25 Ocak 2015, 00:00
Dİego asistle geldi

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Kasımpaşa'ya karşı beklenen 11'le sahaya çıktı. Moussa Sow'un yokluğunda sağ kanatta Alper Potuk görev yaparken, Topal'ın yerine Selçuk ve Emre'nin yerine de Diego Ribas forma giydi. Diego Ribas ligde en son Bursaspor deplasmanında 11'de başlamıştı. Brezilyalı futbolcu maçın ilk yarısında Dirk Kuyt'ın attığı golde yaptığı klas asistle dikkat çekti. Fenerbahçe'nin son maçlarda eleştirilen ismi olan Emenike ise hareketli ve istekli bir görüntü çizdi. Nijeryalı futbolcu Kasımpaşa savunmasına zor anlar yaşatmayı başardı.

CIKIŞ SURECEK
FENERBAHÇE' nin başarılı oyuncusu Caner Erkin 2. yarıya iyi başladıkları için çok mutlu olduğunu söyledi. Sarı-Lacivertli oyuncu Kasımpaşa'nın çok zorlu bir ekip olduğunu vurgulayarak, "İşimiz hiç kolay değildi. Ancak golün erken gelmesi üzerimizdeki baskıyı kırdı. Bu g alibiyetle şampiyonlukta ne kadar iddialı olduğumuzu herkes gördü. Çıkış sürecek. Buna inanıyorum" ifadesini kullandı.