Beşiktaş'ın Tolgay transferi imzaya kaldı

Beşiktaş, Tolgay Arslan'a da senelik 1.2 milyon Eurodan 3.5 yıllık anlaşma teklif etti.

Giriş Tarihi 23 Ocak 2015, 00:00 Güncelleme 23 Ocak 2015, 11:08
Beşiktaş’ın Tolgay transferi imzaya kaldı

İÇİNDEKİLER

Ara transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Beşiktaş, hız kesmiyor.. Önce Milosevic, ardından Opare'yi renklerine bağlayan siyah-beyazlılar son olarak Hamburg'ta forma giyen gurbetçi yıldız Tolgay Arslan'ı bitirdi. Trabzonspor'un da transfer listesinde yer alan 25 yaşındaki oyuncu için siyah-beyazlılar hem Alman ekibi, hem de genç futbolcuyla her konuda anlaşmaya vardı. Alman kulübüne 300 bin euro'luk resmi teklif yapan Beşiktaş, oyuncunun bir sonraki satışına da yüzde 10 verilmesi konusunda uzlaşmaya vardı. 25 yaşındaki futbolcu ile 3.5 yıllığına anlaşan yönetim, yıllık 1 milyon 200 bin euro'luk teklif sunarak oyuncuyu ikna etti.

İMZAYA KALDI
Tolgay Arslan'ın temsil haklarını elinde bulunduran FIFA menajeri Ahmet Bulut, Radyospor'da Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada, "Beşiktaş Yönetimi, oyuncuyu sezon sonu değil, şimdi istiyor. Transfer bugün-yarın biter" ifadesini kullandı.

Bu sezon 15 resmi maçta 2 asist yapan orta saha oyuncusu, genç milli takımlarda oynadıktan sonra tercihini Alman Milli Takımı'ndan yana kullanmıştı.