Takım ruhuna 10 tam puan

Antalya'da kondisyon depolayan Fenerbahçe'nin en büyük artısı takım ruhu oldu. Zorlu 2. yarı öncesinde futbo- l cuların takım ruhu ve motivasyonu en üst seviyedeydi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ocak 2015 Güncelleme 20 Ocak 2015, 01:00
Takım ruhuna 10 tam puan

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin Antalya kampında takım olgusu ve takımdaki arkadaşlık havası üst seviyeye çıktı. Sarı-lacivertli futbolcular antrenmanların ardından kalan zamanlarda birlikte zaman geçirerek birbirlerine daha fazla yakınlaştılar. Takım kaptanları Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel sürekli takım arkadaşlarıyla konuşarak bu sezon elde edilecek şampiyonluğun önemini vurguladı. Tüm oyuncular antrenmanın ardından oynanan oyunlara iştirak ediyor. Oyuncuların yüzünden gülücük eksik olmadı. İsmail Kartal'ın Antalya kampında otoriter yanı daha fazla ortaya çıktı.

İSMAİL KARTAL TATLI-SERT
Öğrencilerine babacan bir tavırla yaklaşan Kartal, disiplinden kesinlikle taviz vermedi. Kartal, ilk yarıda kaprisleriyle gündeme gelen Emenike'yi de bağrına bastı ve onunla yakından ilgilenerek yeniden takımın bir parçası olmasını sağladı.

DIEGO'YU TUTMAK COK ZOR!
ANTALYA kampının en çalışkan isimlerinden birisi Diego oldu. Brezilyalı futbolcu normal antrenman dışında da çalışarak ligin 2. yarısına hangi gözle baktığını göstermiş oldu. Diego'nun Kasımpaşa maçında 11'de oynaması bekleniyor

FENER TEK İDMANLA YETİNDİ
FENERBAHÇE,
dün akşam yaptığı antrenmanla Antalya kampı çalışmalarının tamamladı. Kamp yapılan otelin tesislerinde gerçekleşen çalışmaya tüm futbolcular katıldı. Genel kanaat Antalya kampının takım için çok yararlı geçtiği şeklinde oldu.