6 hafta sahalardan uzak kalacak

Guaritingueta ile oynanan hazırlık maçında sakatlık geçiren Galatasaray'lı Semih Kaya'nın 5-6 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

Giriş Tarihi 19 Ocak 2015, 00:00 Güncelleme 19 Ocak 2015, 11:50
6 hafta sahalardan uzak kalacak

İÇİNDEKİLER

Guaritingueta ile oynanan hazırlık maçında sakatlık geçiren Galatasaray'ın yetenekli savunma oyuncusu Semih Kaya'nın 5-6 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

Semih Kaya'nın sakatlığı sonrasında sarı kırmızılı ekibin savunma göbeği tamamen boşalmış duruma geldi. Chedjou'nun Afrika Kupası'nda olması, yedek stoper Koray'ın sakatlığı ve bir diğer yedek stoper Gökhan Zan ile kulübün sorunlu durumu teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun önümüzdeki hafta başlayacak lig öncesinde büyük sıkıntıya soktu. Galatasaray Yönetimi ise şimdi bir stoper transferi için bütün koşulları zorlamaya başladı.


BURAK'IN TEDAVİSİ 3 HAFTA SÜRECEK

Alanya kampı savunmanın iki isminin sakatlığına neden olurken, ayrıca Burak Yılmaz'ın River Plate maçında arka adalesinden sakatlanması devre arası kampının en zararlı takımı olarak Galatasaray'ı ortaya çıkardı. Burak Yılmaz'ın sakatlığının da iyimser olasılıkla bir aydan önce iyileşmesi zor gözüküyor.