Fener'den Eto'o sürprizi

Kontenjanın dolu olmasından dolayı gözünü yerli forvetlere çeviren Fenerbahçe çok sürpriz bir hamle yapıp 33 yaşındaki Eto'o'ya teklif yaptı... Everton'dan ayrılacak olan Kamerunlu yıldızı İtalyan kulüpleri de istiyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ocak 2015 Güncelleme 17 Ocak 2015, 01:38
Fener’den Eto’o sürprizi

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe bombayı patlatmaya kararlı... Teknik direktör İsmail Kartal'ın raporu sonrasında forvet transferi için çalışmalara başlayan Sarı-Lacivertli yönetim, yabancı kontenjanı dolu olduğu için gözünü yerli yıldızlara dikmişti. Şu ana kadar Jimmy Durmaz, Mevlüt Erdinç ve Erkan Zengin için girişimlerde bulunan Fenerbahçe'den çok sürpriz bir hamle geldi. İngiliz ve İtalyan basınında çıkan haberlere göre Sarı-Lacivertliler, Samuel Eto'o'ya resmi teklifte bulundu. Çıkan haberlere göre Fenerbahçe, 33 yaşındaki Kamerunlu yıldızı kiralamak istiyor.

14 MAÇTA 3 GOLÜ VAR
Real Madrid, Barcelona, Inter
ve Chelsea gibi büyük kulüplerin formasını giyen Eto'o sezon başında Premier Lig ekiplerinden Everton'a transfer olmuştu. 14 maçta 3 gol atan yıldız futbolcu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada takımdan ayrılmak istediğini söylemişti.

YILDIRIM'IN GÖZDELERİNDEN
Başkan Aziz Yıldırım'ın büyük hayranlık duyduğu Samuel Eto'o için Fenerbahçe geçtiğimiz yıllarda da birçok kez girişimde bulunmuş fakat sonuç alamamıştı. Başkan Yıldırım'ın ilerlemiş yaşına rağmen Kamerunlu forvetin transferine onay verdiği ve yapılan teklife yanıt beklendiği gelen bilgiler arasında.

HANGİ TAKIMI SEÇECEK?
Sezon sonunda Everton ile sözleşmesi bitecek olan Eto'o'yu özellikle İtalyan kulüplerinin istediği belirtiliyor. 33 yaşındaki forvetin vereceği karar büyük bir merakla bekleniyor.