Stoper arayışı olduğunu ben de duydum

Divan Kurulu sonrası GSTV'ye konuşan Galatasaray Başkanı Yarsuvat, "Stoper arayışı olduğunu ben de duydum" açıklamasını yapınca ortalık adeta yerle bir oldu. Sarı-Kırmızılı kulübün en yetkili ismi bununla da yetinmedi! 20 milyon Euro'ya serbest kalabilen Sneijder için, "50 milyon Euro veren olursa satarım" diye konuştu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Ocak 2015 Güncelleme 11 Ocak 2015, 00:49
Stoper arayışı olduğunu ben de duydum

İÇİNDEKİLER

Günün bombası Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat'tan geldi... Sarı-Kırmızılı kulübün dün düzenlenen Divan Kurulu sonrasında GSTV'ye açıklamalar yapan Yarsuvat gündemi sarsan bir ifade kullandı. Spikerin transfer çalışmalarıyla ilgili sorusunu yanıtlayan Yarsuvat, "Stoper arayışı olduğunu ben de duydum" şeklinde konuştu. Galatasaray'ın en yetkili isminin yaptığı bu açıklama kısa sürede sosyal medyadının en çok konuşulan konusu oldu. Yarsuvat için "Galatasaray Başkanı da duyumcu çıktı" esprisi yapılırken, Sarı-Kırmızılı taraftarların büyük çoğunluğu yapılan açıklamaya tepki gösterdi. Yapılan yorumlarda, "Koskoca başkan çıkıp 'Ben de duydum" diyorsa, Galatasaray'ın vay haline!.. Kurumsallık yine tavan yapmış" ifadesi kullanıldı. Fakat Yarsuvat bununla da yetinmedi ve ardından bir bomba daha patlattı.

SNEIJDER BOMBASI DA ÇOK KONUŞULDU
Başkan Duygun Yarsuvat önceki gün yapılan görüşme sonrası takımda kalması kesinleşen Sneijder için, "Eğer 50 milyon Euro veren olursa hemen satarım" yorumunu yaptı. Sosyal medyada bu açıklama da oldukça fazla konuşuldu. Yabancı kuralı hakkında da konuşan Yarsuvat, "Chelsea'nin karşısına çıktığımızda, rakibimiz 11 tane yabancıyla oynayınca bizden başarı bekleniyordu ve nitekim bunu değiştirdiler. Futbol artık bir gösteri sporu" dedi

BEN HUKUKÇUYUM MATEMATiKÇİ DEĞiLiM
DUYGUN Yarsuvat, havuz sistemiyle ilgili açıklamalarıyla gündeme oturan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hakkında da çarpıcı ifadeler kullandı. Divan Kurulu'nun ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galatasaray Başkanı Yarsuvat, "Ben hukukçuyum, matematikçi değilim, hesabını yapmıştır, doğrudur" açıklamasını yaptı.

RESMİMİZ GÜZEL VE PARLAK!
Mayıs'taki seçim öncesi Galatasaray'ın resminin güzel ve parlak olduğunu söyleyen Yarsuvat, "2015-2016 yılında Galatasaray Avrupa kupalarına katılır. Gereken tüm tedbirleri tek tek alıyoruz" diye konuştu

BAŞKAN MI? TARAFTAR MI?
YARSUVAT'ın sözleri için sosyal medyada, "Taraftar da bu kadarını biliyor. Bu nasıl başkanlık" yorumu yapıldı. Taraftarların büyük çoğunluğu Yarsuvat'a tepki gösterdi.