İkinci raunt haziranda!

Mayıs sonunda göreve gelecek olan yönetim kucağında Sneijder sorununu bulacak. 2016'da sona erecek sözleşmeyi uzatmak isteyen menajer Guido Albers'in G.Saray'ın önüne kabul edilmesi zor şartlar sunması bekleniyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Ocak 2015 Güncelleme 11 Ocak 2015, 00:58
İkinci raunt haziranda!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray camiası Wesley Sneijder krizinin çözülmesine sevinirken, haziran ayında yeni bir sıkıntı kapıya dayanabilir... Önceki gün İstanbul'a gelen Sarı-Kırmızılılar'la masaya oturan menajer Guido Albers, sözleşme uzatma konusunu yeni yönetimle görüşeeklerini söylemişti. Galatasaray'da Duygun Yarsuvat yönetiminin görev süresi Mayıs sonunda bitecek ve ardından yeni yönetim iş başı yapacak. Yeni yönetim de haziran ayı başında kucağında Wesley Sneijder sorununu bulacak. Hollandalı yıldızın 2016'da bitecek olan sözleşmesini en az 2 yıl daha uzatmak isteyen menajer Guido Albers'in Galatasaray yönetiminin karşısına kabul edilmesi çok zor şartlar sunmasına kesin gözüyle bakılıyor.

EN YÜKSEK ÜCRET İÇİN UĞRAŞACAK!
Albers'in 2016'da 31 yaşına basacak olan Sneijder'in belki de son sözleşmesinden olabildiğince yüksek bir ücret kazanması için pazarlıklar yapması bekleniyor. Bu da ekonomik durumu düzeltmek için tasarrufa gitmeye karar veren Galatasaray'ı bir hayli zorlayacak. Sarı- Kırmızılılar'ın tek kozu ise Hollandalı yıldızın kalmayı istemesi olacak.

WES, JUVE'YE İHANET ETTİ!
Sneıjder'in Galatasaray'da kalması İtalyan basınında geniş yankı buldu. Gazeteler, "Sneijder, Juventus'a ihanet etti. Böyle bir sonu kimse beklemiyordu" yorumunu yaptı.