Fransa'dan Ayew iddiası

Fenerbahçe sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Marsilya'nın Ganalı yıldızını bonservis ücreti ödemeden kadrosuna katmanın planlarını yapıyor!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Ocak 2015 Güncelleme 11 Ocak 2015, 01:07
Fransa’dan Ayew iddiası

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe gelecek sezon transfer etmek istediği oyuncular için şimdiden harekete geçti. Sarı-lacivertliler, Fransa Ligue 1 takımlarından Olympique Marsilya'nın Ganalı futbolcusu Andre Ayew'i transfer etmek için harekete geçti. Kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan, aynı zaman Gana Milli Takımı forması da giyen Andre Ayew'e teklifini iletti. Forvet bölgesinde forma giyen Ayew ofansif orta saha pozisyonunda da forma giyebiliyor. 25 yaşındaki futbolcu, bu sezon Marsilya formasıyla 15 maçta 3 gol, 3 asistlik bir performans sergilerken, Fransa Kupası'nda oynadığı 1 maçta 1 gol kaydetti.

İNCE HESAPLAR...
Fenerbahçe, bonservis bedeli 12.5 milyon Euro olan Ayew ile devre arasında sözleşme imzalayarak, bu transferi bonservis bedeli ödemeden ya da çok az bir bir miktar ödeyerek gerçekleştirmek istiyor. 10 numaralı formayı giyen Ayew, Gana Milli Takımı formasıyla da 57 maçta 8 gol kaydetti.