Van Persie attı Manchester kazandı!

İngiltere Premier Lig'de haftanın en önemli maçında Manchester United, sahasında lider Arsenal'ı 1-0 mağlup etti.

Giriş Tarihi 10 Kasım 2013, 00:00 Güncelleme 10 Kasım 2013, 22:06
Van Persie attı Manchester kazandı!

İÇİNDEKİLER

Old Trafford Stadı'nda oynanan maçta "Kırmızı Şeytanlar"a galibiyeti getiren golü, 2004-2012 yılları arasında Arsenal formasını giyen Hollandalı yıldız Robin van Persie kaydetti.

30 yaşındaki futbolcu, geçen yıl oynanan iki maçta da eski takımına karşı gol atma başarısını göstermişti. Bu sezon alınan sonuçlar nedeniyle eleştirilen son şampiyon Manchester United, üçte üç yaptı ve lider ile puan farkını 5'e indirdi.

Sezona 3-1'lik Aston Villa yenilgisiyle başlayan "Topçular", 10 hafta sonra ligdeki ikinci mağlubiyetini aldı. Karşılaşmaya ilk on birde başlayan Mesut Özil, 90 dakika sahada kaldı. Londra temsilcisi bu sezon ilk kez bir maçı gol atamadan tamamladı.

Şampiyonluk adaylarından Manchester City ise Sunderland deplasmanından puansız döndü. Ligde son sıralarda yer alan Sunderland, Bardsley'nin golüyle 3 puana uzanırken, son 3 haftada ikinci galibiyetini elde etti.

Ligde bugün oynanan diğer maçlarda Newcastle United, deplasmanda Tottenham'ı 1-0 yenerken, Swansea City ile Stoke City 3-3 berabere kaldı.