Yerli panzer Serdar Taşçı

Hollandalı yıldız ile hücum hattını zenginleştiren Galatasaray, defans göbeğine takviye için Sttutgart'tan Serdar Taşçı'yı düşünüyor

Giriş Tarihi 24 Ocak 2013, 00:00 Güncelleme 24 Ocak 2013, 13:51
Yerli panzer Serdar Taşçı

İÇİNDEKİLER

Sneijder transferiyle hücum hattına kalite katan Galatasaray, defansın göbeğindeki problemi çözmek için öncelikle yerli bir stoperin peşine düştü. Bursaspor'un Serdar Aziz için yüksek bonservis bedeli istemesi nedeniyle teknik direktör Fatih Terim'in yönetimden Stuttgart forması giyen Türk asıllı Serdar Taşçı'nın kadroya katılmasını istediği öğrenildi. Cris ile yolların ayrılmasının ardından Ujfalusi'nin de sakatlığının uzaması ve Dany'nin de güven vermemesi nedeniyle İmparator'un Semih ile birlikte Serdar'a forma vermek istediği ifade edildi. Galatasaray'ın Alman kulübüne, gurbetçi oyuncunun sezon sonuna kadar kiralama ve Haziran ayında bonservis bedelinin belirlenmesi için teklif götürdüğü gelen haberler arasında.

SERDAR TAŞÇI KİMDİR?
25 yaşındaki Serdar Taşçı, Sttutgart alt yapısında yetişti. 2006 yılında A takımı yükselen Serdar, aynı yıl milli takım tercihini büyüdüğü Almanya'dan yana kullandı. 2008 yılından beri Alman Milli Takımı'nda da forma giyen 1.86 cm boyundaki Serdar, Panzerlerin, 2010 Dünya Kupası kadrosunda yer almıştı.

CHEDJOU SEFERİ
G.Saray, Serdar transferi olmadığı takdirde alternatifleri için girişimlerini sürdürüyor. Başkan Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun, dün Lille'in stoperi Chedjou'nun temsilcileriyle Paris'te bulunan La Fayette Otel'de bir araya geldi ve anlaşma zemini aradı. Diğer alternatif Alex'e ise Lugano Malaga'ya gittiği için PSG izin vermedi.