Sergen'den müthiş Galatasaray yorumu

Sergen Yalçın, Galatasaray'ın Devler Ligi'nde yarı finale kalma şansının olduğunu dile getirdi.

Giriş Tarihi 25 Aralık 2012, 00:00 Güncelleme 25 Aralık 2012, 10:54
Sergen’den müthiş Galatasaray yorumu

İÇİNDEKİLER

Sarı-kırmızılıların Şampiyonlar Ligi'nde ilerlemesi için büyük şansı olduğunu; fakat mutlaka transfer yapılması gerektiğini belirten Yalçın şu ifadeleri kullandı:

"Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde yarı final görebilir. Barcelona, Real Madrid filan düşmezse... Çok ciddi 2 transfer yapılması lazım. Galatasaray'ı uçurabilir o transferler."

"Serdar Aziz çok genç ve gelecek vaadeden bir oyuncu. Transfer edilirse Galatasaray'a çok faydalı olabilir. Yalnız Diego benim çok kafama yattı. Çok mantıklı bir transfer. Wolfsburg da kötü durumda. Onu her yerde seyrettim. Oyunda insiyatif alan bir oyuncu. Kendine güveni var risk almayı göze alan biri."

"Kaka Galatasaray'a gelmez, çok büyük rakamlar vermek lazım. Bunu karşılığını alabilir misin soru işareti. Adam 2 seneden beri ortada yok. İnanılmaz iyi bir oyuncu. Son 2 seneye bakıp da Kaka mı Diego mu Sneijder mi dersen Diego der herkes. Diego ve iyi bir stoper garanti veriyorum turu geçer. Sol beki Riera kurtarabilir. Aslında Galatasaray'a santrfor da lazım. Umut, Elmander iyi ama Türkiye'de iyi. Şampiyonlar Ligi'ne Elmander 2 gömlek büyük gelir."

"Eşleşmelere baktığın zaman devler birbirine düşmüş. Shakhtar veya Malaga çıkarsa son 4'e kalma şansın var. Diego Galatasaray'da 4-5 sene oynar. Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray 30 milyon Euro sıcak para kazandı. Ver 10 milyon Euro iyi bir santrfor al. Biz Schalke'yi eleriz diyoruz; ama onlar da öyle diyor. Al 3 adamı elenme."