"Burak Yılmaz haddini bilsin"

Burak Yılmaz'ın Trabzonspor ile ilgili söylediği sert sözlere cevap geldi.

Giriş Tarihi 25 Aralık 2012, 00:00 Güncelleme 25 Aralık 2012, 13:56
Burak Yılmaz haddini bilsin

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Trabzonspor ile oynadığı maçın ardından Burak Yılmaz'ın eski takımıyla ilgili söylediği sert sözlere cevap geldi.

Golcü futbolcunun "Efsane dediklerinden daha fazla katkı yaptım" ifadesine, bordo-mavili takımın efsane ismi Hami Mandıralı cevap verdi.

"BURAK YILMAZ HADDİNİ BİLSİN"

Habertürk Gazetesi'ne konuşan Mandıralı, "Bu söylemi kendisini bağlar. Burak Yılmaz haddini bilsin. Efsaneler, o şehrin takımının kültürünü, terbiyesini ve köklerini almış oyunculardır. Burak efsane mi olmuş yani? Burak 3 yıldır gündemde olan bir futbolcu arkadaşımız. Onda da Şenol Güneş'in ısrarı ile oldu" dedi.

"5 MAÇ GOL ATAMADIĞI ZAMAN GÖRECEĞİZ"
Burak Yılmaz'a göndermeler de yapan Hami Mandıralı "Şimdi Galatasaray'da gündemde. 5 maç gol atamadığı zaman göreceğiz onu. Adamlıktan falan da bahsetti Burak. Herkes kendine göre adam gibi adamdır. Ben Trabzonspor'da yıllarca oynadığım dönemde, insanlar benim için 'Süper frikik atışları yapıyorsun' diyorlardı. Ben de 'Siz bunu söylüyorsunuz, ben demiyorum' şeklinde cevaplıyordum. Hatırlatırım kupalar ve lig dahil toplam 320 tane gol attım. Ondan sonra insanlar bana efsane demeye başladı."