Nöbetçi doktor

13 dakikadaki iki golüyle adeta maçı bitiren Semih, dün gece müthiş oynayan Alex'e de asist yaptı. Gökhan'la bir gol daha bulan Fener sessiz geceyi aydınlattı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Ağustos 2010 Güncelleme 16 Ağustos 2010, 01:33
Nöbetçi doktor

İÇİNDEKİLER

Maç öncesi herşey Fenerbahçe'yi zor bir maç beklediğini işaret ediyordu... Sezonun ilk maçları da her zaman sıknıtılı geçerdi.. Saracoğlu tribünleri de bomboştu. Fakat ilk düdükle birlikte sıkıntılar yerini güzel futbol ve gol şova bıraktı. Kocaman'ın Semih tercihi takıma çok olumlu yansımıştı. 8'de Alex'in kendine has ara pasında çok klas bir vuruş yapan Semih skoru 1-0'a getirdi.

NIANG'A MESAJ YOLLADI
Yıldız futbolcu 5 dakika sonra bu kez Gökhan'ın ortasına ön direkte çok şık dokunup, tribündeki yeni transfer Niang'a "Formayı garanti sanma" mesajını gönderdi. 3. gol de gecikmedi. 24. dakikada bu kez Semih, Alex'e servis yaptı. 28'de gecenin kahramanlarından Gökhan Gönül'ün vuruşu Tuna'ya çarpınca Polat'ı yanılttı: 4-0.

HAYDİ PAOK'U DÜŞÜNELİM
İlk yarıda işi bitiren Fener, 2. devrede PAOK maçını düşünerek oynadı. İdman havasında bir 45 dakika çıkartan Kanarya, hem ilk haftadan zirveye oturdu hem de kara bulutları da dağıttı.