Kurula Fener damgası

Dünkü kurulda Adnan Polat, etrafında toplanan 7 öğrencinin 3'ünün Fenerbahçeli olduğunu öğrenince adeta şok oldu... Kürsüde konuşan Polat, "Tüneldeki güneşi gördük... Sezon sonunda şampiyon da olacağız" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Mart 2010 Güncelleme 11 Mart 2010, 01:38
Kurula Fener damgası

İÇİNDEKİLER

G.Saray'da 27 Mart Cumartesi günü yapılacak kongre öncesinde başkan adayları Adnan Polat ve Adnan Öztürk, Divan Kurulu'nun mart ayı olağan toplantısında, projelerini anlattılar. İki sene içinde gerçekleştirdiği projeleri anlatan başkan Polat, "Geçen sezon, arzu ettiğimiz neticeyi alamadık. Şimdi Galatasaray'ın başında dünya markası Rijkaard var. Sezon sonunda şampiyon olmak istiyoruz. Maddi anlamda da 2011 yılının başından sonra rahatlayacağız" dedi.

KKTC'de okul açacağız
Çevresinde 7 öğrenci toplanan Polat, gençlere hangi takımı tuttuklarını sordu. Öğrencilerden üçünün ''F.Bahçeliyiz'' demesi üzerine adeta şok yaşayan Polat, daha sonra üyelerle sohbetinde, bu durumu şaşkınlık içinde ifade etti. Başkan Polat, KKTC'de turizm yatırımı yapacaklarını belirterek, ''Buradan gelecek gelirle KKTC'de ya da Rum kesiminde, bizim için fark etmez, spor okulları açacağız'' dedi.

Riva'nın satışına karşıyız
Polat'a ''Ağabey'' diye hitap ettiğini anlatan Adnan Öztürk, seçim çalışmalarını sessizce götürdüklerini ifade ederek, "Göreve gelirsem kulübün 1 metre karesini bile satmam. Riva'yı elden çıkarmadan gelecek nesillere gelir getirecek şekilde değerlendirme yolunda çalışacağız" diye konuştu. Son anda aday olabileceği iddia edilen eski başkanlardan Faruk Süren, kulübün iki yıllık zararının, Galatasaray tarihinin en büyük zararı olduğunu ifade etti.