Türkiye’nin yanındayız

MHP lideri Devlet Bahçeli, muhaliflere çok sert çıktı: 47 yılımızı inkar eden birkaç densize bu partiyi teslim etmeyeceğiz. Türkiye’nin yanındayız, zalimlerin karşısındayız. Pensilvanya’nın oyunlarına kanmayınız...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Haziran 2016 Güncelleme 22 Haziran 2016, 01:20
Türkiye’nin yanındayız

İÇİNDEKİLER

MHP'de kongre süreci hız kazandı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında muhalifler Meral Akşener, Koray Aydın, Sinan Oğan ve Ümit Özdağ'a sert çıktı. İşte o açıklamalar:

6. Olağanüstü Kurultay takvimimizi açıklamamıza rağmen otel salonlarına yığıldılar. Demokrasi hayatımızda bir ilki gerçekleştirdiler, kendileri çaldılar, kendileri oynadılar.

Turist Ömer olsa Hızır'a yetişemezdi. Korsan kurultaya kim katıldı, neye onay verdi, çirkeflikle sözüm ona 13 maddeyi değiştirmişler. Ankara 13. Noter, 650 delegenin salonda olduğunu açıklamıştır.

Salt çoğunlukla tüzük değiştirilemeyeceğini hatırlatan emsal kararı hatırlayan olmamıştır. Bizim 3'te 2 çoğunluğumuz 809'dur. Bu şartlar altında tüzüğümüzün değiştiğini hangi şuursuz diyebilecektir?

Karar yeter sayısı ile toplantı yeter sayısını karıştıran, 47 yılımızı inkar eden birkaç densize bu partiyi teslim edeceğimiz mi sanılmaktadır?

MHP imanlı kadrolarıyla hiçbir oyuna gelmez, hiçbir tuzağa düşmez. Türkiye'nin yanındayız, zalimlerin karşısındayız. MHP'ye yuvalanmak isteyenlerin çürük yumurta olduklarını da gayet iyi biliriz.

Güya kurultay yapacaklar, güya MHP'yi kontrol altına alacaklarını zannediyorlardı. 6. Olağanüstü Kurultay takvimimizi açıklamamıza rağmen otel salonlarına yığıldılar.

Vay zavallılar. Bu kadar mı küçüldünüz? Tek maddelik tüzük değişikliği ile toplanan kurultayda 13 maddeyi nasıl değiştirdiniz? Genel Başkan yetkilerini hangi akılla tırpanladınız?

10 Temmuz kurultayını sözde seçilmiş kurultay yapacakmış, biz de misafir olacakmışız. Böyle bir kepazelik ne görülmüş, ne duyulmuştur.

Temiz duygularla Ankara'ya gelen delege kardeşlerim bu oyunu görün. Pensilvanya'nın oyunlarına kanmayın. MHP Genel Başkanı olarak davanın namusunu kendi namusum olarak biliyor, müptezel ellere bırakmayacağımı ilan ediyorum.