Maskeleri indireceğiz

MHP lideri Devlet Bahçeli olağanüstü kurultay tartışmalarını değerlendirirken, “Sahte kahramanların, kripto paralelcilerin maskesini indireceğiz” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Mayıs 2016 Güncelleme 28 Mayıs 2016, 01:34
Maskeleri indireceğiz

İÇİNDEKİLER

Kızılcahamam'daki Ülkücü Şehitler Anıtı'nı ziyaret ederek anıta karanfil bırakan MHP Genel Başkanı Bahçeli, Mevlid programına da katıldı. Bahçeli, tören alanında bulunan partililere şöyle seslendi:

KUTSAL MİRAS: Şehitlerimiz, hiç kimseye karalatmayacağımız, hiç kimseye çiğnetmeyeceğimiz kutsal bir mirası bizlere tevdi etmişlerdir.

YALANA SIRTIMIZ DÖNÜK: Bu mirasın ne kadar mübarek olduğunun bilincindeyiz. Biz bu mirasın ne kadar anlamlı, değerli, aziz ve önemli olduğunun farkındayız. Tezviratlara karnımız tok, yalanlara dolanlara sırtımız dönüktür. oyunların hepsini bozarız

ENTRİKALAR BİZE YAKIŞMAZ: İtham ve iftiralar karşısında yılacağımızı hesaplayanlar ise hüsranla tanışacaklardır. Biz şehitlerimizin yolundayız. Biz sinesinden doğduğumuz Türk milletinin yanındayız. Bize yakışmaz tavizkarlık, bize uymaz korkaklık, bizimle bağdaşmaz eyyamcılık ve entrikacılık.

AKIBETLERİ UTANÇ OLACAK: Oyun oynuyorlarmış, merak etmeyin biz bozarız. Karşımıza çıkıyorlarmış, biz de yeneriz. İster tek tek, ister alayı birden gelsin; ne gam ne tasa, hepsini birden şehitlerimizden aldığımız feyizle geçeriz.

KRİPTO PARALELCİLER: Biz davamıza sımsıkı bağlı ve sadığız. Tekrar ediyorum, oyunu bozacak, sahte kahramanların, kripto paralelcilerin maskesini indireceğiz. Ülkü kervanı Allah'ın izniyle Türk'ün var oluşuyla ebediyete kadar da yürüyecektir.