Bedel ödeyecekler

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, teröristlerin siyasi uzantılarının bir bir kaçtığını söyledi ve ekledi: Arabalarında silah taşıyanlar, niye kaçıyorsunuz! Bu vatanda gözü olanlar bedel ödeyecek...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Mayıs 2016 Güncelleme 22 Mayıs 2016, 02:00
Bedel ödeyecekler

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Artvin'de önemli açıklamalar yaptı:

Bu akşam (dün) leyle-i Berat. Rabbim leyle-i Beratınızı, Beradımızı mübarek kılsın. 'Ne isterseniz isteyin benden, vereyim' diyor, Rabbimiz. Terörle mücadele inşallah bizleri bir an önce zafere ulaştırsın diyorum. Er veya geç zafer bizim.

Milletimiz ne istiyordu. Diyordu ki 'Biz bu millete ihanet edenleri Türk milletinin Parlamentosu'nda görmek istemiyoruz'. Netice de bu oldu. 376 milletvekilinin oyuyla bu iş gerçekleşti.

Göreve geldiğimizde 26 tane havalimanımız vardı. Şu anda Türkiye genelinde 55 havalimanımız var. Buralara kolay gelinmedi. Bu terör örgütü Hakkari'ye havalimanı yaptık, havan topu, roket attılar.

Bunlar insanlıktan nasibini almamış. Onun desteklediği siyasi parti de Parlamento'da terör estirmeye başladı. Arabalarında silah taşıyanlar, tabutlarda silah taşıyanlar şimdi Türkiye'den kaçmaya başladılar. Niye kaçıyorsunuz?

Bu topraklar üzerinde gözü olanlar bunun bedelini çok ağır ödüyorlar, daha da ödeyecek.

BİZ, 'MAYIS ÇAYI' DERİZ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize'de Emine Hanım ile çay makasını alarak hasat yaptı. Erdoğan, bir gazetecinin, çayın ilk hasadı olduğunu söylemesi üzerine, "18 gün oldu, bu tabii birinci hasat, doğru. Buna biz 'Mayıs çayı' deriz" ifadesini kullandı.