Bahçeli: Biri Gülen'in siyasi figürü

MHP Genel Başkanı Bahçeli 'olağanüstü kurultay' isteyen başkan adaylarına ateş püskürürüken adaylardan birinin FETÖ'nün siyasi figürü olduğunu, bunu herkesin çok yakında göreceğini belirtti.

Giriş Tarihi 01 Aralık 2015, 00:00 Güncelleme 01 Aralık 2015, 12:36
Bahçeli: Biri Gülen’in siyasi figürü

İÇİNDEKİLER

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında partililere sesledi. Bahçeli partisin grup toplantısında "Putin yönetiminin Türkiye ile ilişkileri soğumaya alması, özür beklentisi, tazminat dayatması, sözde suçluları cezalandırma talebi ve ekonomik yaptırımlara başvurması skandaldır" dedi.

ADAYLARDAN BİRİ GÜLEN CEMAATİNİN FİGÜRÜ

Bahçeli Grup toplantısının ardından gazetecilere 'olağanüstü kongre' çağrıları yapan adaylarla ilgili açıklama yaptı. Bazı adayların MHP'yi CHP'lileştirme gibi kötü bir alışkanlığı' olduğunu söyleyen Bahçeli, bir adayın da Gülen Cemaati'nin siyasi figürü olduğunu dile getirdi. Bahçeli açıklamasına şöyle devam etti:

Sonraki kongremiz 2018 tarihinde gerçekleşecektir. Olağanüstü kongre talebi demokratik hakkıdır. Şu an 13 arkadaşım genel başkanlığa aday olmuştur. Bir tanesinin (Sinan Oğan) aday olma hakkı yoktur. Çünkü ihraç edilmiştir. MHP'yi bazıları CHP'ye benzetmeye çalışıyor. Bir de bu adaylardan biri vardır ki Fetullah Gülen Cemaati'nin siyasi figürü olarak MHP'ye girmiştir. Çok yakında göreceksiniz. Herkes aklını başına alsın.