Kılıçdaroğlu'nu terleten sorular

Katıldığı televizyon programında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştiren CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na bir üniversite öğrencisi, "Siz bu halkın seçtiği ismi eleştirerek Türk halkının aklıyla alay mı ediyorsunuz?" diyerek tepki gösterdi.

Giriş Tarihi 08 Ekim 2015, 00:00 Güncelleme 08 Ekim 2015, 13:04
Kılıçdaroğlu’nu terleten sorular

İÇİNDEKİLER

Bir televizyon programına konuk olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, canlı yayında öğrencilerin sorularını yanıtladı. Üniversite öğrencisinin kendisine sorduğu soru karşısında hayli şaşırdığı görülen Kılıçdaroğlu reklam arasından sonra soruyu cevaplandırdı.

KILIÇDAROĞLU'NU ŞAŞIRTAN SORU
Programda hükümete ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik eleştirilerde bulunan Kılıçdaroğlu, Baran Nurdoğan isimli öğrencinin sözleri karşısında kısa süreli şaşkınlık yaşadı. Kılıçdaroğlu'nun hükümete yönelik eleştirilerine katılmadığını belirten Nurdoğan, "Yaptığınız gaflardan sıkıldık. Bu ülkenin seçilmiş cumhurbaşkanına saygı gösteriyoruz dediniz. Saygıdan kastınız sürekli başçalan, hırsız demeniz midir? Atatürk Türk halkı için 'Türk halkı zekidir' demiştir. Siz de bu halkın seçtiği ismi eleştirerek Türk halkının aklıyla alay mı ediyorsunuz? Bu seçimlerde de iktidar olacağınız zannetmiyorum. Daha önce yüzde 40'ın altında oy alırsam genel başkanlığı bırakacağım dediniz. Ama hala koltuktasınız. Gitmeniz için bir kaset mi gerekli?" ifadelerine yer verdi. Kılıçdaroğlu, verilen reklam arasından sonra kendisine yöneltilen soruyu geçiştirecek cevaplar verdi.