Yok olacaklar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 30 Ağustos mesajında net konuştu: Birliğimizi hedef alan bütün şer odaklarıyla (PKK, Paralel ve DAEŞ) mücadele etmeyi istiklal ve istikbal davamızın şartı olarak görüyoruz. İç ve dış tüm düşmanların karşısına tek vücut olarak çıkacağız.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ağustos 2015 Güncelleme 30 Ağustos 2015, 02:01
Yok olacaklar

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda Cumhuriyet tarihi boyunca milletin daima ülkesine sahip çıktığına ve bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmadığına vurgu yaptı. Erdoğan, "Milletimiz, elbette bölücü terör örgütünün de, onun maşası haline dönüşen Paralel devlet yapılanmalarının da üstesinden gelecektir" dedi. Erdoğan'ın, mesajları şöyle:

BU zafer, tarihe gömülmek istenen bir milletin, adeta küllerinden yeniden doğuşunun, uçurumun kenarından dönerek kendisine yeni bir yol çizişinin ifadesidir. Cumhuriyet tarihi boyunca devletimizle halkımızın bağlarını zayıflatmaya yönelik tüm çabalara rağmen, milletimiz daima ülkesine sahip çıkmış, bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmamıştır.

BUGÜN de, ülkemizin ve milletimizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğimize ve geleceğimize yönelik tehditlerle karşı karşıyayız. Güney sınırlarımızda yaşanan çatışmaların ortaya çıkardığı istikrarsızlık ortamı ülkemiz için ciddi güvenlik sorunlarına yol açmaktadır.

BU ortamdan güç alarak yeniden eyleme başlayan bölücü terör örgütünün gerçekleştirdiği saldırılarda şehit olan güvenlik güçlerimizin acısı yüreğimizi dağlamaktadır. Terör örgütleriyle birlikte hareket eden paralel devlet yapılanmaları, ülkemizin ve milletimizin geleceğini tehdit etmektedir.

ÜLKEMİZİN birliğine, bütünlüğüne zarar vermeyi hedef alan bütün şer odaklarıyla mücadele etmeyi istiklal ve istikbal davamızın şartı olarak görüyoruz. Terör örgütlerine ve cinayet şebekelerine (PKK, Paralel ve DAEŞ) karşı yürüttüğümüz mücadele, vatandaşlarımızın hayat hakkına, demokrasimize ve ülkemizin bekasına yönelik tehditlere karşı istiklal ruhumuzun tezahürüdür. Herkes emin olsun ki, ülkemizin birlik ve bütünlüğüne kast etmek isteyen güçler daima devletimizi bütün azamet ve kudretiyle karşılarında bulacaktır.

CUMHURİYETİMİZİ demokrasiyle güçlendirerek milletimizin mutluluğunu artırmaya ve yaşadığımız arızi sorunları aşmaya bütün gücümüzle gayret gösterdiğimizden herkes emin olmalıdır.

BÜYÜK KARARLILIK
Erdoğan, "Bu zafer, bağımsızlık ve vatan şuuruyla temayüz eden millet ruhunun tarihimizdeki en görkemli örneklerinden biridir. Milletimizin en zor şartlarda bile tek yürek, tek millet halinde mücadele etmekten vazgeçmeyeceğini bütün dünyaya göstermiştir. Türkiye'yi evrensel demokrasi ilkeleriyle uyumlu, vatandaşlarının yüksek hayat standartlarına sahip olduğu, ayırımcıktan arınmış, tüm vatandaşlarının özgürce, huzur ve güvenle yaşadığı güçlü bir dünya ülkesi haline getirme kararlılığımızı sürdürüyoruz" dedi.

NİCELERİ ÇÖKERTİLDİ
BİN yıldır bu coğrafyada nice düşmanları yenmiş, nice ihanet çetelerini çökertmiş olan aziz milletimiz, elbette bölücü terör örgütünün de, onun maşası haline dönüşen paralel devlet yapılanmalarının da üstesinden gelecektir. Bunun için ihtiyacımız olan tek şey, birliğimizi, beraberliğimizi, dayanışmamızı güçlendirmek, iç ve dış tüm düşmanların karşısına tek vücut olarak çıkmaktır.