AK Parti'nin koalisyon görüşmesi heyeti belli oldu

AK Parti'nin bugünkü koalisyon görüşmelerine Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Kültür ve Turizm Bakanı Çelik, Kalkınma Bakanı Yılmaz, milletvekilleri Can ile Özhan katılacak.

Giriş Tarihi 24 Temmuz 2015, 00:00 Güncelleme 24 Temmuz 2015, 13:18
AK Parti’nin koalisyon görüşmesi heyeti belli oldu

İÇİNDEKİLER

AK Parti'nin bugün CHP ile gerçekleştireceği koalisyon görüşmelerine Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Milletvekilleri Osman Can ile Taha Özhan katılacak.

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, AK Parti'nin bugünkü koalisyon görüşmelerine katılacak heyetteki isimler belirlendi.

Buna göre, bugünkü görüşmelere Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, milletvekilleri Osman Can ile Taha Özhan katılacak.

Devam edecek koalisyon görüşmelerinde isimlerin değişebileceği, bu beş ismin bugünkü görüşmelerde yer alacağı belirtildi.

Koalisyon görüşmelerinde yer alacak parti yetkililerinin bundan sonraki temaslarda AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından konuya, gündeme ve ele alınacak başlıklara göre belirleneceği ifade edildi.

Koalisyon görüşmelerinin saat 14.00'de, Ankara Palas Devlet Konukevi'nde yapılacağı açıklanmıştı. CHP'den yapılan açıklamada ise AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu'nun CHP ziyareti sırasında heyette yer alan Genel Başkan Yardımcıları Haluk Koç, Selin Sayek Böke, Faik Öztrak ve İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi'nin bulunacağı belirtilmişti.