Dünyada tek

Dün, çocuklara dairdi... Dünyada tek olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türkiye'yi çiçek bahçesine çevirdi... Yeryüzü Anadolu'dan yayılan bu renklerle güzelleşti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Nisan 2015 Güncelleme 24 Nisan 2015, 02:40
Dünyada tek

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda çocukları kabul etti.. Bu sırada kemanı eline alan Melek Kaya adlı öğrenci Erdoğan'ın merhum annesi için "Benim annem, canım annem" şarkısını çaldı. Erdoğan, "Off şimdi beni yıktın" diyerek duygulandı.

"HALAM İÇİN YOL İSTİYORUM BAŞKANIM"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, koltuğunu Hamza Emirhan Küçükler'e bıraktı. Hamza ağlayarak halasının engelli olduğunu söyledi. Engelliler için yol istedi.

"DİĞER ÇOCUKLAR ALINMASIN"

İstanbul Valisi Vasip Şahin, diğer öğrencilerin kendini önemsiz hissetmemesi adına koltuğunu devretmedi. Vali Şahin öğrencilerin temsilcisi olarak seçilen Azra Nur ile yan yana oturdu...

23 Nisan'ın en duygusal karesi Eskişehir'de yaşandı. Küçük çocuk bir işyeri önünde asılı olan bayrağı defalarca öptü. İnternete düşen bu görüntüler ilgiyle karşılandı.


DONDURMA İSTİYORUM VALİ AMCA

Zonguldak Valisi Ali Kaban'ın makamına 4. sınıf öğrencisi Melek Kocasoy, oturdu. Melek, kendisi ve arkadaşları için dondurma istedi.