Kibariye elleriyle kurabiye yapmış! İşte Ali Küçükbalçık ile yasak aşk yaşadığı konuşulan o kadın...

58 yaşındaki Kibariye ile 37 yaşındaki Ali Küçükbalçık; 1999'da evlenmiş, 2000’de kızları dünyaya gelmişti. Lübnanlı spor hocası Doha Elenouty ile aşk yaşadığı hatta hamile bıraktığı iddia edilen Küçükbalçık’ın, eve rahat girsin diye sevgilisini 18 yaşındaki kızı Birgül’ün spor hocası yaptığı ve Kibariye ile de tanıştırdığı öne sürüldü.

Giriş Tarihi 26 Mayıs 2018, 00:00 Güncelleme 26 Mayıs 2018, 14:09
Kibariye elleriyle kurabiye yapmış! İşte Ali Küçükbalçık ile yasak aşk yaşadığı konuşulan o kadın...

İÇİNDEKİLER

10 MİLYONU GİTTİ

Kibariye (58) kendisinden 20 yaş küçük Ali Küçükbalçıkile (37) 1999 yılında evlenmişti. 2000'de de kızları Birgül dünyaya gelmişti. Ancak yuvaları çatırdamaya başladı. Kibariye'nin hem ihanete uğradığı, hem de eşi yüzünden Ataşehir'deki evine haciz geldiği ve 10 milyon lirası gittiği iddia edildi.

O KADIN KONUŞTU

Ali Küçükbalçık ile yasak aşk yaşadığı konuşulan Lübnanlı Doha Elenouty, 'Duymayan Kalmasın' programına bağlandı ve "Ali Bey ile duygusal anlamda hiçbir bağım yok. Sadece dostane bir ilişkimiz var. Hamile olduğum da yalan. Ali Bey, Kibariye Hanım'ı çok seviyor" açıklamasını yaptı.

KİBARİYE DE EVDEYDİ

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre; Lübnanlı Doha Elenouty'nin spor hocası olduğu ortaya çıktı. Dahası; Ali Küçükbalçık, kilolarından dertli olan kızları Birgül'ü zayıflatması için Doha'ya Ataşehir'deki evlerinin kapısını açtı. Elenouty, Birgül'e 20 gün boyunca pilates eğitimi verdi. Antrenman saatlerinde Kibariye de evdeydi. İhanete uğradığını aklının ucundan bile geçirmeyen Kibariye, Elenouty'e spor sonrası çaylar, kurabiyeler ikram etti.

"YUVAMI KOLAY BOZMAM"

Kibariye, "Yuvamı kolay kolay bozmam, düşünme aşamasındayım. Ali istemezse hemen giderim. Sadece kızım Birgül için üzülüyorum o kadar" ifadelerini kullandı.

İşte Ali Küçükbalçık ile yasak aşk yaşadığı konuşulan o kadın...