Meghan Markle ve Prince Harry ile ilgili iddia gündeme bomba gibi düştü!

Giriş Tarihi 22 Mayıs 2018, 00:00 Güncelleme 22 Mayıs 2018, 12:29
Meghan Markle ve Prince Harry ile ilgili iddia gündeme bomba gibi düştü!

İÇİNDEKİLER



Dünyanın beklediği düğün nihayet gerçekleşti ancak etkileri dalga dalga yayılmaya devam ediyor. Tüm dünya Prens Harry ve Megan Markle çiftinin adımlarını peşi sıra takip ediyor. Şimdi ortaya atılan bir iddia ise çok çarpıcı. Prens Harry Megan Markel kız bebek sahibi mi olacak?



Tüm dünyanın merakla beklediği kraliyet düğünü hafta sonu gerçekleşti. Eski oyuncu Meghan Markle ile İngiliz tahtının varislerinden Prens Harry, tüm dünyanın gözleri önünde evlendi. Daha aradan iki gün geçtiği halde çifte ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı.



Ünlülerin medyumu olarak tanınan Harry T, katıldığı bir TV programında Prens Harry ile Meghan Markle'ın iki kız bebek sahibi olacağını büyük olasılıkla bunların ikiz olacağını söyledi.



Harry T. "Sanıyorum Prens Harry'nin iki kız çocuğu olacak. Mükemmel bir gelecek görüyorum. Bence Meghan, Prens Harry'ye uygun bir kadın. Kesinlikle ikisinin de çevresinde bebekler görüyorum" diye konuştu.



Harry T. sözlerini şöyle sürdürdü: "Prens Harry'nin etrafında Prens William'ın etrafında olduğundan çok daha fazla kız çocuğu görüyorum. Zaten hep William'ın bir erkek çocuğu daha olacağını söylemiştim ve oldu."



Medyum Harry T., Prens Harry ve Meghan Markle'ın bir de erkek bebek sahibi olacağını da sözlerine ekledi. Ünlü medyuma göre çiftin ikiz bebek sahibi olmayı çok yüksek bir olasılık.



KADIN ERKEK EŞİTLİĞİ İÇİN ÇALIŞACAK; The Daily Telegraph, manşet haberinde, düğünle birlikte Sussex Düşesi unvanını alan Meghan Markle'ın Kraliyet ailesi üyesi olarak yapacağı çalışmaların feminizmi destekleyen alanlara odaklanmasının beklendiğini yazdı. Gazete, Kraliyet ailesinin resmi web sitesinde yayınlanan Markle'ın özgeçmişinde "bir kadın ve feminist olmaktan gurur duyduğu" ifadesine yer verildiğine dikkat çekti.



Habere göre, özgeçmişte, "Genç yaşlarından itibaren Düşes, sosyal konuların farkında oldu ve yardım çalışmalarında faal bir şekilde yer aldı. Erken yaşlarda edindiği bu deneyimler, yaşamı boyunca sosyal adalet ve kadınların desteklenmesi gibi alanlarda destek çalışmaları sürdürmesine yol açtı" ifadeleri yer aldı.



Gazete, özgeçmişe eklenen bu tarz ifadelerin söz konusu kişinin de çalışma yapacağı alanların kamuoyuyla paylaşılması anlamına geldiği yorumunu yaptı.