Sıla'nın saçlarına neler oluyor?

Giriş Tarihi 22 Şubat 2018, 00:00 Güncelleme 22 Şubat 2018, 11:37
Sıla’nın saçlarına neler oluyor?

İÇİNDEKİLER



Ahmet Kural ile yollarını ayıran Sıla Gençoğlu, önceki gün Bebek'te kuaför çıkışı görüntülendi. Sık sık, imaj değişikliğine giden şarkıcı, bu sefer de saçlarını sarı renge boyamayı tercih etti.



Kuaförde üç saat geçiren şarkıcı, çıkış kapısına 5 kişilik ekibiyle gelince, " Sıla haremiyle gelmiş" dedirtti.


Oyuncu Ahmet Kural ile aşk yaşayan güzel sanatçı Sıla radikal bir karar alarak saçlarını kestirmiş, yeni imajı takipçileri tarafından eleştiri yağmuruna tutulmuştu.



YENİ İMAJI TERS TEPTİ

İlk önce uzun olan saçlarını kısa kestiren ve oldukça dinamik bir görüntü kazanan güzel şarkıcı işi hayli ileri götürdü ve saç imajında daha da kısalmaya giderek takipçilerini şok etti. Sıla bu yeni imajina civciv sarısı saçlarını da ekleyince hayranlarından tepki topladı.



Ahmet Kural ile ilişkileri çatırdamaya başladığında saçlarında değişiklikler yapmaya başlayan ve ayrılık sonrası saçlarının yanlarını kazıtan Sıla, akıllara "Acaba üzüntüden saçları mı dökülüyor?" sorusunu getirdi.

Şarkıcı Sıla, Ahmet Kural ile birlikteyken saçlarını sık sık değiştiriyordu. Sıla'nın saçlarında sürekli değişiklik yapması "Aslında ne kadar mutsuzmuş" şeklinde yorumlandı.



GEÇMİŞTE YİNE GÜNDEME GELMİŞTİ
Geçtiğimiz yıllarda Özcan Deniz ile oynadığı bir reklam filmi çok eleştirilen Sıla stresten saç dökmeye başlamıştı.



Ünlü şarkıcı Sıla'nın seyrelen saçlarını pudrayla kapattığı, tedavi edilmediği takdirde kellik sorunu yaşayabileceği konuşulmuştu.



Sıla'nın saçlarının yanlarını kazıttığını gösteren fotoğrafta da kısa saçların olduğu bölümde bir takım dökülmeler olması dikkat çekmişti.

İşte Sıla'nın Mayıstan Şubat ayına kadar geçirdiği değişim:

Mayıs:



Haziran:

Temmuz:

Ağustos:

Eylül:

Ekim:

Kasım:


Aralık:



Ocak:



Şubat: