Pişmanım

Zayıflamak uğruna sağlığını hiçe saydığı konuşulan İrem Derici, yoğun bakımdaki 16. gecesinde sevenlerine iyi olduğunu söyledi ve ‘Pişmanlık hissediyorum’ itirafı yaptı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Eylül 2017 Güncelleme 25 Eylül 2017, 00:00
Pişmanım

İÇİNDEKİLER

Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle 17 gündür yoğun bakımda tedavi gören İrem Derici'den mesaj var... Sosyal medya hesabından hayranlarına içini döken ünlü şarkıcı, hastalığı boyunca yaşadığı sıkıntıları ve pişmanlığı sevenleriyle paylaştı. Durumunun her geçen gün daha iyiye gittiğini söyleyen İrem Derici yatağında uzanmış bir fotoğrafını paylaşıp altına şöyle yazdı:

'YALNIZLIK, AĞRILAR...'
"Yoğun bakımda 16. gecem. Genel hissiyat: Pişmanlık, yanlızlık, sonun gelmeyen, süründüren ağrılar, boynu büküklük... Üzemem ben sevdiklerimi bir daha! Değerlerim gün be gün yükselip güzelleşiyorsa Allah'a açtığınız o minicik ellerinizden, kocaman dualarınızdandır. İyi geceler benim dev ailem." Ünlü popçu, bu mesajı paylaştıktan kısa bir süre sonra da bu kez instagram'ın hikaye bölümünden kısa bir video paylaştı.

İDDİALAR DOĞRU MU?
Gözleri kapalı bir halde ve makinelere bağlı bir şekilde yatan İrem Derici, sevenlerine el salladı. Bu arada 30 yaşındaki şarkıcının, yazdığı mesajdaki 'pişmanlık' ifadesi "İrem Derici, zayıflamak uğruna çok yanlış beslendi. Şok diyetler yaptı, kimsenin uyarısına kulak asmadı" şeklindeki iddiaları da doğrular gibiydi... Tedavisi devam eden İrem Derici'nin ailesi hastaneden bir an olsun ayrılmazken doktorlar şarkıcının durumunun iyi olduğunu söylüyor.