Arda Turan Lizbon kadrosunda da yok

Futboldan çok magazin hayatıyla gündeme gelen Milli futbolcu Arda Turan, Barcelona'nın Sporting Lizbon maçı kadrosuna alınmadı.

Giriş Tarihi 25 Eylül 2017, 00:00 Güncelleme 08 Ekim 2017, 10:20
Arda Turan Lizbon kadrosunda da yok

İÇİNDEKİLER



Milli futbolcu Arda Turan, Barcelona'nın, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Sporting Lizbon'a karşı oynayacağı maçın kadrosuna alınmadı.

MAGAZİN HAYATIYLA GÜNDEMDE KALIYOR
Son günlerde sürekli magazin hayatıyla gündemde kalmaya çalışan Arda Turan, ne La Liga'da ne de Şampiyonlar Ligi'nde forma şansı bulamıyor.

Barcelona Teknik Direktörü Ernesto Valverde, sakatlıktan çıkmış olmasına rağmen art arda 3 maçtır Arda Turan'ı kadro dışı bırakmayı tercih etti.

BU SEZON HİÇ OYNAMADI
Bu sezon hiçbir maçta Türk futbolcuya forma şansı vermeyen Valverde, Arda'yı sadece ligin ilk haftasında kadroya almış ancak Real Betis'e karşı oynanan maçta da oynatmamıştı.

Arda Turan-Aslıhan Doğan
İlişkileri boyunca bir ayrılıp bir barışan Barcelonalı futbolcu Arda Turan ile sevgilisi Aslıhan Doğan 3. kez ilişkilerini bitirme kararı aldı. Arda Turan, Instagram hesabından 'Aslıhan Doğan'la ilişkimizi saygı çerçevesinde sonlandırdık. Bundan sonraki hayatında kendisine sağlık ve mutluluk diliyorum. Kararımıza göstereceğiniz hassasiyet için şimdiden teşekkür ederim...' diye yazdı.

Arda Turan-Cansel Çördük
Milli futbolcu Arda Turan'ın Kısmetse Olur yarışmasında ünlenen Cansel Çördük ile sosyal medya üzerinden yaptığı konuşmalar ortaya çıkmıştı. Turan, Cansel Çördük'ün bir hayranı vasıtasıyla Barselona'da olduğunu öğrenince, "Nasılsın seni çok seven bir hayranın haber verdi geldiğini lütfen onunla tanış dedi. Bence iyi fikir" yazılı bir mesaj gönderdi. Bu yazışma Çördük'ün hesabının hacklenmesiyle ortaya çıktı.



Arda Turan-Özge Ulusoy

2.5 yıldır birlikte olduğu Aslıhan Doğan'dan ayrılan Arda Turan'ın yalnızlığı uzun sürmedi.

Hızlı aşk trafiği ile tanınan Arda Turan (30), eğlenmek için gittiği Cihangir'deki Hazine'de Özge Ulusoy (35) ile yakınlaştı. Çift, Emirgan'daki Gizli Kalsın'dan ise sarmaş dolaş olup, kulüpten el ele ayrıldı. Arda Turan Aslıhan Doğan'dan 3 gün önce, Özge Ulusoy da Hacı Sabancı'dan 3 ay önce ayrılmıştı.