Miss değil piss!

Önceki akşam Miss Turkey seçilen Itır Esen, cahilliğinin faturasını ödedi! 15 Temmuz şehitleriyle ilgili twitter’da çok çirkin bir paylaşım yaptığı ortaya çıkan Esen’in tacı geri alındı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Eylül 2017 Güncelleme 23 Eylül 2017, 00:00
Miss değil piss!

İÇİNDEKİLER

Merakla beklenen Miss Turkey yarışmasının bitmesiyle büyük bir şok yaşandı! Yarışmada birinci seçilen 18 yaşındaki Itır Esen, '16 Temmuz 2017' tarihinde twitter hesabından yaptığı çirkin bir paylaşımın faturasını çok geçmeden ödedi. Hain darbe girişimi sırasında şehit düşen vatandaşlarımızla alay ederek milyonların tepkisini çeken 18 yaşındaki Esen'in kraliçelik tacı, yarışmanın organizatörleri tarafından geri alındı.


Esen'in tacının geri alınmasıyla Miss Turkey unvanı Aslı Sümen'e verildi.

'KABUL EDİLEMEZ'
Miss Turkey Başkanı Can Sandıkçıoğlu, kuruluş amacı Türkiye'yi dünya çapında tanıtmak ve imajına katkıda bulunmak olan yarışmanın organizasyonunun böyle bir paylaşımı kabul etmesinin mümkün olmadığını ifade etti. Esen'in tacının alınmasının ardından jüri puanlamasına göre ikinci olan Aslı Sümen birinci, puan sıralamasında üçüncü olan Pınar Tartan ikinci, dördüncü sırada olan Yasemin Çoklar ise üçüncü oldu.