Kılıçlar çekildi!

Gülben Ergen’in evli işadamı Tolga Duğles’le aşk yaşadığı iddiası, ortalığı karıştırdı. Ergen’in iki ezeli düşmanı Seren Serengil ile Yeşim Salkım, ünlü şarkıcıyı ağır sözlerle bombaladı. Büyüyen tartışma, mahkemeye de taşınıyor!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Eylül 2017 Güncelleme 22 Eylül 2017, 00:00
Kılıçlar çekildi!

İÇİNDEKİLER

Magazin dünyasında ortalık toz duman... Her şey Gülben Ergen'in evli işadamı Tolga Duğles'le yasak aşk yaşadığı iddiasıyla başladı. Bu şok iddia üzerine Ergen'in ezeli düşmanı Seren Serengil, Ergen'in Doğan Medya'ya bu yasak aşkın haberlerinin yapılmaması için baskıda bulunduğunu iddia etti ve ekledi: "Gülben'in yasak aşk haberini yapan 2 kişi Kanal D'den kovuldu." Serengil, dün de Gülben Ergen'e sosyal medyadan şöyle seslendi: "Evliyken evli bir adama mektuplar yazan, ilişki yaşayan, dernek sahibi, çocuklarının arkasına sığınan kıymetli anne… 'Boşanacaksın!' diye direttiğin adamın da bir evladı, seven eşi vardı. Sen kötüsün çekirge. Hepimizin canını yaktın… Şimdi başka bir kadının canını yakmana izin vermeyeceğim."


Serengil, Ergen'e yıllar önce evlenmek üzere olduğu aşkını elinden aldığı için kızgın.


HÜRRİYET KORUMASINA İSYAN
Serengil'in bu sözlerinden sonra sahneye Yeşim Salkım çıktı. Salkım, dün 'Söylemezsem Olmaz' programında zehir zemberek şu açıklamaları yaptı: "Ben kimsenin metresi olmadım, otel odalarında basılmadım. Bu kadın artık yetti. Herkesin canını yaktı ama ben susmayacağım." Ünlü sanatçı, Gülben Ergen'i koruma altına alan Hürriyet yazarı Cengiz Semircioğlu'na da sert çıktı: "Hani sen adamsın ya, hani sen erkeksin ya... Yazıklar olsun senin adamlığına!" Salkım'ın bu sözleri üzerine Gülben Ergen, konuyu mahkemeye taşıyacağını söyledi. Yeşim Salkım ise Ergen'e son golünü şu sözlerle attı: "16 yıl önce de davayı geri çektin. O zaman çıkartmadığım tüm kanıtları sunayım. Hodri meydan. Büyük hesaplaşma başlıyor."


Salkım, Hakan Uzan'la
evli olduğu dönemde kaçak işadamının Ergen'le yasak aşk yaşadığını iddia ediyor.