Hayaller suya düştü

Açtığı sanat merkezinde genç yıldızlar yetiştirmenin hayalini kuran Ozan Çolakoğlu’nun hevesi kursağında kaldı. Eşi Gülşen’in isteğiyle 15 milyon TL’ye lüks bir daire alan müzisyen, kredi borcunu ödemekte zorlanınca sanat merkezini kapattı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Eylül 2017 Güncelleme 21 Eylül 2017, 00:00
Hayaller suya düştü

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz aylarda eşi Gülşen ve oğluyla Zorlu Center'daki lüks dairelerine yerleşen Ozan Çolakoğlu'nun bu uğurda hayali de başlamadan bitti... Türkiye'nin en başarılı müzisyenleri arasında gösterilen Çolakoğlu, geçtiğimiz yıl Rumeli Hisarı'ndan bir köşk kiraladı.

KİRASI 60 BİN TL'YDİ...
Aylık kirası 15 bin euro yani yaklaşık 60 bin TL olan köşkü bir sanat merkezine dönüştüren Ozan Çolakoğlu, burada genç müzisyenlere ders veriyordu. Ülkemizi tüm dünyada temsil edecek genç müzisyenler yetiştirmenin hayalini kuran Çolakoğlu'nun hevesi kursağında kaldı. Hayalleri Zorlu Center'da aldığı 15 milyon TL'lik ultra lüks eve takılan ünlü müzisyen, penthouse dairesi için çektiği yüklü kredi yüzünden zorlanmaya başladı.

YAZ BOYU ÇALIŞTILAR
Ozan Çolakoğlu, bu nedenle Rumeli Hisarı'ndaki köşke 60 bin TL kira vermemek için sanat merkezini kapattı. Bu arada ünlü çiftin, kredi borçları bitene kadar da para harcarken daha dikkatli davranmaya çalışacakları öğrenildi. Yaz boyunca neredeyse her hafta Bodrum'da sahne alan Gülşen; günde 110 bin TL, eşi Ozan Çolakoğlu ise 75 bin TL almıştı.



STAR BULACAKTI
Tarkan gibi birçok dev isimle çalışan Ozan Çolakoğlu, geçtiğimiz yıl açtığı sanat merkezinde imkanı olmayan yetenekli gençlere de eğitim verecek ve geleceğin yıldızlarını yetiştirecekti. Ancak sanat merkezi, kapılarını kapattı.

Aydın HAMZA/TAKVİM ÖZEL