Amine Gülşe apar topar hastaneye kaldırıldı!

Giriş Tarihi 21 Eylül 2017, 00:00 Güncelleme 21 Eylül 2017, 11:53
Amine Gülşe apar topar hastaneye kaldırıldı!

İÇİNDEKİLER

Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil'in sevgilisi 24 yaşındaki oyuncu sevgilisi Amine Gülşe, dün akşam saatlerinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Apandisit teşhisi konulan oyuncu, ameliyat oldu. Bir markanın yeni sezonu için bugün kamera karşısına geçmesi planlanan Gülşe'nin çekimi önümüzdeki haftaya ertelendi.

Ünlü oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

AMİNE GÜLŞE KİMDİR?

Asla Vazgeçmem dizisinde canlandırdığı Nur karakteriyle daha şimdiden birçok kişinin beğenisini kazanan Miss Turkey 2014 güzeli Amine Gülşe'nin merak edilen özel ve iş hayatını sizler için derledik.

Profesyonel disk atıcı olan babasının İsveç'teki bir takıma transfer olması sebebiyle İsveç'te dünyaya gelen Amine Gülşe, 1993 doğumludur.

Çocukluk yılları İsveç'te geçen güzel oyuncu Lise'yi de orada tamamlayarak Türkiye'ye dönmüştür.

21 yaşında İsvec doğumlu Amina Gülşe Miss Turkey 2014 yarışmasına İzmir'den başvuru yaptı ve yaklaşık 250 adayın arasından seçilerek yarışmanın 22 kişilik finalinde yer almaya hak kazandı.

Finalde birbirinden iddialı 22 diğer rakibinin arasında sıyrılarak tacını takan Amina Gülşe 21 Yaşında 1.78 boyunda Elidor Miss Turkey 2014 güzellik birincisi olmayı başardı.

Bir dönem güzellik yarışması programında Kadir Doğulu ile sunuculuk yapmıştır. 2014 yılında Türkiye'yi tüm dünyada temsil etmek adına Miss World dünya güzellik yarışmasına katılmıştır. Ancak yarışmada dereceye girememiştir.

Dünyaca ünlü Rus manken Irına Shayk'a benzerliği ile bilinen Amine Gülşe, 2015 yılında başrolünde paylaştığı Asla Vazgeçmem dizisi ile oyunculuk kariyerine başlamıştır.