Tarkan’dan rol çaldı

Önceki akşam Tarkan konserine ünlüler akın etti. Eşi Fahriye Evcen’le konsere gelen Burak Özçivit’i gören kadınlar çığlık attı. Harbiye’de Özçivit’le fotoğraf çektirme yarışı da yaşandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Eylül 2017 Güncelleme 16 Eylül 2017, 00:45
Tarkan’dan rol çaldı

İÇİNDEKİLER

Herkes onlara, onlar Tarkan'a hayran... Bu yılki Harbiye Açıkhava konserlerinin ikinci serisine imza atan Megastar, önceki akşam da müzik şöleni sundu. Dev sanatçıyı en ön sıradan izleyenler arasında milyonların çok sevdiği isimler de vardı. Serenay Sarıkaya, konseri kendisi gibi oyuncu dostu Ezgi Mola ile en ön sıradan izledi. Kibariye'nin de eşiyle gittiği konserin en çok ilgi gören ismi ise Burak Özçivit oldu.


Özçivit oyuncu arkadaşı Serenay Sarıkaya ile böyle selamlaştı.

BİR AN OLSUN YERİNDE DURAMADI
Hayranı olduğu Tarkan'ı en ön sıradan eşi Fahriye Evcen'le izleyen yakışıklı oyuncu, adeta Megastar'dan rol çaldı. Burak Özçivit'in konser alanında görünmesiyle bir anda çığlık sesleri yükseldi. Kadın hayranlarının "Burak" diye çığlıklar attığı yakışıklı oyuncu, birçok kişiyle de fotoğraf çektirdi. Konser boyunca güzel eşiyle çok keyifli anlar yaşayan ve bir an olsun yerinde duramayan Burak Özçivit, özellikle 'Ölürüm Sana' şarkısında ise kendinden geçti.


Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, en sevdikleri Tarkan şarkısının 'Ölürüm Sana' olduğunu söyledi.

Halil ÇİLİNGİR