Londra’da 'mesut'uz

Önceki akşam bir defileye katılan Amine Gülşe, nişanlısı Mesut Özil’le ilgili konuştu: ‘Arsenal’in kuralları nedeniyle Mesut, İstanbul’a gelemiyor. Ben Londra’ya gidiyorum ve aşkımızı orada yaşıyoruz’

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Eylül 2017 Güncelleme 14 Eylül 2017, 00:00
Londra’da ’mesut’uz

İÇİNDEKİLER

Arsenalli Mesut Özil'in nişanlısı Amine Gülşe, önceki gün yeni koleksiyonunu görücüye çıkaran yakın dostu Raşit Bağzıbağlı'yı yalnız bırakmadı. Güzelliğiyle göz kamaştıran Gülşe, nişanlısıyla Boğaz'da sürdürdüğü ev arayışını neden askıya aldığına açıklık getirdi. Arsenalli yöneticilerin Mesut'un sık sık İstanbul'a gelmesini istemediğini dile getiren güzel oyuncu sözlerini şöyle sürdürdü:

KATI KURALLAR!..
"Mesut, keşke İstanbul'a gelse, çok mutlu olurum. Ama Londra'da bir kariyeri söz konusu... Orada işler, bizimkinden çok daha katı kurallara bağlı. İlişkimiz güzel gidiyor. O İstanbul'a taşınamadığı için ben sık sık Londra'ya gidiyorum." Aşkının İngiltere'deki yaklaşık 145 milyon TL'lik malikanesini kendi zevkine göre yeniden dekore ettiren Gülşe, bir yandan da yeni dizi ve film projesiyle ilgileniyor...



AMİNE MERAK UYANDIRDI
Dünyaca ünlü futbolcuyla aşkı doludizgin devam eden Amine Gülşe, defile öncesinde parmağındaki nişan alyansını gösterdi.



Özil'le kısa süre içerisinde evlenmesi beklenen güzel oyuncu, düğünle ilgili detayları soran gazetecilere "Bu ay sonunda güzel sürprizler var" diyerek merak uyandırdı. Gülşe, konuyla ilgili başka sır vermedi.

Halil Çilingir