Eleştiri 'Yağmur'u

Sabri Sarıoğlu’nun eşi Yağmur Hanım, 5 buçuk aylık hamile olmasına rağmen kaykaya binip kitesörf yapınca takipçileri tarafından eleştirildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Eylül 2017 Güncelleme 11 Eylül 2017, 03:04
Eleştiri ’Yağmur’u

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'dan Göztepespor'a transfer olan Sabri Sarıoğlu'nun pilot eşi Yağmur Sarıoğlu, önceki gün yaptığı açıklamayla sosyal medyaya damgasını vurdu. Mesleği gereği sık sık uçan ve ekstrem sporlarına da meraklı olan güzel pilot, ikinci kez anne olacağını duyurdu. Instagram'da 5 buçuk aylık hamile olduğunu açıklayan Yağmur Sarıoğlu'nun takipçileri bu haberi okuduğunda gözlerine inanamadı. Öyle ki son günlerde kaykay üzerinden inmez olan Sarıoğlu, geçtiğimiz ay Akyaka'da kitesörf yapıp Alaçatı'da da gyrocopter'le uçmuştu.

PİLOTLUĞA ARA VERDİ...
Mayıs ayında da motosikleti üzerindeyken paylaşım yapan Sarıoğlu, bebek haberini şu mesajla verdi: "Uçuşlara ara verdim. Çünkü hayatımın bu dönemindeki önceliğim Allah izin verirse sağlıklı bir şekilde ikinci çocuğumu dünyaya getirmek." Sarıoğlu'nun takipçileri bu güzel habere sevinse de hamile olduğu halde ekstrem sporları yapan güzel pilotu, eleştiri yağmuruna da tutmadan edemedi. Sarıoğlu'na "Bebeğin için artık maceradan bir süreliğine de olsa vazgeç" yorumları geldi.


5 buçuk aylık hamile Sarıoğlu, önceki gün oğluyla kaykaya binip gezintiye çıktı.



Sarıoğlu, geçtiğimiz ay Akyaka'da kitesörf yapmıştı.