Deniz’e Gündoğdu!

30 yaşındaki Deniz Gündoğdu, 6 yıl önce trafik kazası geçirdi. Beli kırıldı. ‘Bu hayatta ölüm var’ diyerek hayallerinin peşinden koştu. Oyuncu oldu... atv’de yayınlanan ‘Seven Ne Yapmaz’ adlı dizide ‘Nurcan’ karakterini kaptı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Eylül 2017 Güncelleme 08 Eylül 2017, 02:01
Deniz’e Gündoğdu!

İÇİNDEKİLER

Ölümden dönen genç kadın, hayata sıkı sıkı sarıldı. Oyunculuk hayalini gerçekleştirdi. Antalya'da oturan Deniz Gündoğdu, üniversiteden 2011 yılında mezun oldu. Aynı yıl bir arkadaşının kullandığı otomobilin takla atması sonucu ölümden döndü. Kazada beli kırıldı, aylarca hastanede tedavi gördü. İyileştikten sonra 'Bu hayatta ölüm var' diyerek hayallerinin peşine düştü. Oyuncu olmak isteyen Gündoğdu, İstanbul'a taşındı. 2 yıl eğitim gördü. Tiyatro sahnesine adım attı. Sayısız projede yer aldı. Antalyalı oyuncu, şu günlerde yeni dizinin heyecanı içinde. atv'de yayınlanan 'Seven Ne Yapmaz' adlı dizide 'Nurcan' karakterini canlandıran Gündoğdu, İstanbul'da başlayan, Safranbolu'da devam eden çekimler nedeniyle İstanbul- Safranbolu- Antalya üçgeninde mekik dokuyor.



HIZLA KENDİNİ TOPLADI
Yaşadığı trafik kazasının ardından üç ay tedavi gördüğünü, hızla kendini toplayıp hayallerinin peşine düştüğünü anlatan genç oyuncu, tutkuya dönüşen oyunculuğu meslek olarak yaptığı için mutlu olduğunu söyledi. Deniz Gündoğdu şöyle konuştu: "Sinema ve dizi sektöründe çok yetenek aranmıyor. Güzel olsun, yakışıklı olsun yeterli deniliyor. Sektör çok hızlı tüketiyor. Ben bu nedenle şanslıyım, çünkü rol aldığım son dizide Metin Balekoğlu gibi bir yönetmenle çalışıyorum. Sevdiği, beğendiği oyuncuyu sonuna kadar tutuyor. Her yaptığım güzel işte büyüklerimin bana söylediği 'Büyümek, büyüdükçe küçülmek demektir' sözünü asla aklımdan çıkarmıyorum."