Vay uyanık vay

Cem Yılmaz, Bodrum’da 9 milyon TL’lik yatıyla havasını attı ama iş vergi ödemeye gelince uyanıklık yaptı. Şovmenin sevgilisiyle tatil yaptığı ‘Samatya’ isimli yatında ABD bayrağı dalgalanıyordu!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Eylül 2017 Güncelleme 06 Eylül 2017, 02:41
Vay uyanık vay

İÇİNDEKİLER

Sahip olduğu milyonluk spor arabaları ve lüks yaşamıyla imrendiren Cem Yılmaz, şaşırttı! Önceki gün eski sevgilisi Özge Sabuncu'yla yeni aldığı 9 milyon TL'lik lüks motor yatında görüntülenen ünlü şovmenin uyanıklığı gözlerden kaçmadı. Yıllar önce 'Samatya' isimli teknesine Türk bayrağı asarak alkışları toplayan Yılmaz, aynı adı verdiği yeni teknesinde ise bu kararından çark etti. Lüks motor yata ABD bayrağı asan ünlü şovmen, Sabuncu'yla gün boyu deniz ve güneş keyfi yaptı.


Ünlü komedyen, denize çivileme atlarken burnunu tıkayarak da karizmayı çizdirdi.


Yılmaz, merdivenlerden çıkarken göbeği ve göğüsleri yer çekimine böyle yenik düştü!


Cem Yılmaz'ın aksine genç aşkı, son derece fit bir görüntü sergiledi.

​AŞIRI KİLOLARI ŞOKE ETTİ!
Denizde scooter ile de neşeli anlar yaşayan Cem Yılmaz, sudan çıktığı anda ise hayranlarını ikinci kez hayal kırıklığına uğrattı. 44 yaşındaki şovmenin iyice büyüyen göbeği ve irileşen göğüsleri dikkat çekti. Bu arada milyonluk yatına Amerikan bayrağı takarak daha az vergi ödemeyi amaçlayan Cem Yılmaz'ın bu ilk uyanıklığı değil... İmza attığı tüm filmlerini sponsorlar sayesinde neredeyse bedavaya getiren ünlü şovmen, geçtiğimiz yıl da daha ucuza alkol ve sigara almak için sık sık Bodrum'dan Yunanistan'a geçerek "Uyanık Cem" dedirtmişti.



MİLYONLUK YATA KÜÇÜK HESAP
Devlet, yat sahiplerini teşvik etmek amacıyla Türk bayrağı asılı teknelerden alınan vergide indirim yaptı. Ancak buna rağmen Cem Yılmaz gibi birçok ünlü isim, halen teknesine yabancı ülke bayrakları asıyor.

Doğan Savaş-Bodrum