Murat Başoğlu'nun abisi konuştu

Kızı ve kardeşinin teknedeyken uygunsuz fotoğrafları çıkan Tahir Başoğlu, ilk kez açıklama yaptı.

Giriş Tarihi 23 Ağustos 2017, 00:00 Güncelleme 23 Ağustos 2017, 16:29
Murat Başoğlu’nun abisi konuştu

İÇİNDEKİLER



Sabah Şekerleri programı ile ünlenen Murat Başoğlu, Temmuz ayında Bodrum açıklarındaki teknesinde bir kadınla öpüşürken görüntülendi, fotoğraflar gündeme bomba gibi düştü. Başoğlu'nun bir teknede öpüşürken görüntülendiği kadının abisinin kızı Burcu Başoğlu Kabadayı olduğu iddia edilmişti. Başoğlu, bu haberleri yalanlasa da gerçek ortaya çıktı.



2 MİLYON TL TAZMİNAT

Murat Başoğlu'nun yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı'nın eşi Selçuk Kabadayı boşanma davası açtı. Ünlü ismin teknede öpüştüğü kişinin eşi olduğunu iddia eden Kabadayı'nın avukatı, 2 milyon TL tazminat istediklerini açıkladı.



"ARKAMDA AMCAMIN OLDUĞU FOTOĞRAFLAR ÇIKACAK"

Avukat tarafından verilen 'ihtiyati haciz ve ihtiyati tedbir' talepli boşanma dilekçesinde çarpıcı iddialar yer aldı. Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından tarafların, Murat Başoğlu'nun evinde bir araya geldiğinin belirtildiği dilekçede, "Hande Hanım, eşi Murat Başoğlu'na 'açıklama yapmanız gerekiyor. Ne yapıyorsunuz gizli gizli, anlatmayacak mısınız?' diye ısrar etmiştir.



ÇOK REZİLLİK ÇIKACAK
Murat Başoğlu, öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı'ya dönerek, 'Burcu, artık gösteriyorum, ne yapayım' deyip, telefonundan bir fotoğraf göstermiştir. Bu durum sonrasında Selçuk Kabadayı, evden ayrılırken, Burcu Başoğlu Kabadayı eşine, 'Başka fotoğraflar var. Benim eğilirken durduğum, arkamda amcamın olduğu fotoğraflar da çıkacak. Çok rezillik çıkacak. Sen de artık beni boşarsın' demiştir." ifadeleri yer aldı.



"ŞU ANDA ÇOK SAĞLIKLI DEĞİLİM"

Murat Başoğlu'nun abisi, Burcu Başoğlu'nun babası Tahir Başoğlu, yaşanan olay hakkında Hürriyet'ten Cengiz Semercioğlu'na konuştu. Başoğlu, "Siz ne kadar biliyorsanız, ben de o kadar biliyorum. Ben de medyadan takip ediyorum. Bu konu hukuka intikal etmiş bir konu. Şu anda da çok sağlıklı değilim. Süreci göreceğiz artık teşekkür ederim"demekle yetindi.