Başoğlu rezaletinin ucu FETÖ'cü babaya dokunuyor

Murat Başoğlu'nun yeğeniyle görüntülenmesinin ardından, eşi sessizliğe büründü. Sessizliğin amacı nedeni değil, FETÖ'cü babasını korumak...

Giriş Tarihi 23 Ağustos 2017, 00:00 Güncelleme 23 Ağustos 2017, 16:24
Başoğlu rezaletinin ucu FETÖ’cü babaya dokunuyor

İÇİNDEKİLER



Ayhan Bermek, bir dönem Fetullahçı simaların iş dünyasındaki önde gelen isimlerinden biriydi.

17 Aralık sonrası FETÖ'nün kanalı Bugün TV'ye, kendisi gibi Gülen'e yakınlığıyla bilinen İhsan Kalkavan'la birlikte çıkmış ve o dönem başbakan olan Recep Tayyip Erdoğan'ı tehdit etmiş ve "Hizmeti dağıtamazsınız, siz kimsiniz?" şeklinde sözler sarf etmişti.



O gün bugündür hakkında haber dahi çıkmayan Bermek, son olarak Başoğlu ailesinde yaşanan 'amca-yeğen rezaletiyle' hatırlandı.

Başoğlu rezaletinin bir ucu Fetullahçı babaya dokunuyorBaşoğlu rezaletinin bir ucu Fetullahçı babaya dokunuyor

FETÖ'cü baba Ayhan Bermek'ten, BUGÜN TV'de Erdoğan'a tehdit (solda)

BABASININ İŞLERİ BOZULMASIN DİYE, KIZI SUSUYOR
Öz yeğeniyle teknede ilişkiye giren Murat Başoğlu'nun eşi Hande Bermek, Fetullahçı Ayhan Bermek'in kızı. Olayın ortaya çıkmasıyla birlikte aileden hemen herkes medya aracılığıyla sesini duyurmuşken, babı-kız sessizliğe gömüldü. Sessizliğin nedeni, ailenin birliği için gibi gözükse de gerçek başka, çünkü babası Fetullahçı örgütün üst düzey isimlerinden biri.



BURCU BAŞOĞLU'NUN YOGA HOCASI OLAN EŞİ, BOŞANMA DAVASI AÇTI

Burcu Başoğlu'nun yoga hocası olan eşi Selçuk Kabadayı, boşanmak için avukatını devreye soktu. Avukat tarafından yapılan açıklamada "ihanet ve aile birliğini temelinden sarsmak" gerekçesiyle boşanma davası açıldığı duyuruldu. Boşanma davası dilekçesinde, Selçuk Kabadayı 1 milyon lira talep etti.



MURAT BAŞOĞLU'NA DA 1 MİLYON LİRALIK DAVA

Murat Başoğlu'nun abisinin kızıyla olan ilişkisinin önceye dayandığı belgelerle mahkemeye verildi. Murat Başoğlu, teknede öpüştüğü öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı ile 5 Temmuz'da Etiler'de görüntülenmiş ve gazetecilere "Yanımdaki yeğenim, yanlış bir şey yazmayın." demişti. Başoğlu'ndan da 1 milyon lira tazminat isteniyor.

"ÖPÜŞTÜĞÜM KADINI TANIMIYORUM" DEMİŞTİ
Sunucu ve oyuncu Murat Başoğlu çıkan haberlerle ilgili ilk açıklamasında, "Öpüştüğüm kadını tanımıyorum. Bir anlık hataydı. Kadının adı Olga. Büyük bir hata yaptım ve bedelini ödüyorum." ifadelerini kullanmıştı. Bugün yaptığı açıklamada da "Yeğenim değil, bu mümkün olamaz." demişti.



İŞ HAYATINI BIRAKTI YOGAYA BAŞLADI

Burcu Başoğlu, 2015 yılında tüm çalışma hayatını sonlandırarak tam zamanlı yoga eğitmeni olarak çalışmaya başlamıştı. Burcu Başoğlu'nun eşi Selçuk Kabadayı da kendisi gibi bir yoga eğitmeni. Aşağıdaki fotoğrafta Burcu Başoğlu, amcası Murat Başoğlu ve yengesi Hande Bermek'le birlikte poz vermişti.