Bir bütün oldular

Dizi setlerinde çalışan Ali Bütün, sırra kadem bastı. Serenay Sarıkaya ve Aslı Enver duyarsız kalmadı. Ünlü oyuncular, aranan gencin kayıp ilanını sosyal medyadan paylaştı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ağustos 2017 Güncelleme 21 Ağustos 2017, 00:00
Bir bütün oldular

İÇİNDEKİLER

Ünlü oyuncular Aslı Enver ve Serenay Sarıkaya, önemli bir duyarlılık örneği gösterdi. Sanatçılar, çalışma arkadaşları Ali Bütün'ün bulunması için harekete geçti. Dizi setlerinde çalışan Ali Bütün, Başiktaş fanatiğiydi. Tribünlerin aranılan ismiydi. Bütün geçtiğimiz Salı günü evden çıkıp kendisini arayan iş arkadaşlarına "15 dakika sonra oradayım" dedi. Ancak genç adamdan bir daha haber gelmedi.



VATANDAŞLARA SESLENDİLER
Sırra kadem basan Ali Bütün'ün yakınları, kayıp başvrusu yapmak için polise gitti. Ancak güvenlik güçlerinin arama çalışmaları sonuç vermedi. Polisin arama çalışmalarını Beşiktaş taraftarları da destekledi. Taraftarlar Bütün'ün bulunması için sosyal medyadan "kayıp" ilanı verdi. Ünlü oyuncu Aslı Enver, 6 gündür kayıp olan Bütün'ün bulunması için bilgisayarının karşısına geçti. Kayıp gencin bilgilerini paylayarak, takipçilerine "Lütfen gören olursa polise bildirin" mesajını iletti. Aslı Enver'in yaptığı paylaşıma Serenay Sarıkaya da ses verdi. Güzel oyuncu, sosyal medya hesabından "Medcezir setinde birlikte çalıştığım Ali Bütün arkadaşımı gören olursa lütfen polise bildirsin" diyerek vatandaşlara seslendi.