Kebap kaçamağı

Arsenal’in Türk yıldızı Mesut Özil ile nişanlısı Amine, Londra sokaklarında ortaya çıktı. İngiliz medyası, kebapçıya giden çift için, “Alışkanlıklarını sürdürüyorlar. Fırsat bulduklarında kebapçıya gidiyorlar” yorumunu yaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Ağustos 2017 Güncelleme 18 Ağustos 2017, 00:00
Kebap kaçamağı

İÇİNDEKİLER

İngiliz Premier Ligi takımlarından Arsenal'de forma giyen Türk yıldız Mesut Özil, nişanlısı Amine Ayşe ile Londra sokaklarında objektiflere takıldı. Londra'nın merkezindeki bir kebapçıya giden Özil ve Ayşe'nin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. İngiliz medyası, Mesut Özil'le Amine Ayşe'nin kebapçıya gitmesini, "Her ikisi de Türkiye dışında doğdu. Türkler'in en özel yemeklerinden kebap da, çiftin vazgeçemediği alışkanlıklarından biri. Hem mesut hem de Amine, fırsat buldukça soluğu kebapçıda alıyor" diye yazdı. Geçtiğimiz ay Ibiza'da tatil yapan çift, dünya medyasının da ilgi odağı olmuştu. Tatil için 'Diamond A' adında bir yat kiralayn Mesut, haftalık 1 milyon 200 bin TL ödemişti. Mesut, "Birbirimizi çok iyi anlıyoruz. Bu ilişkinin en önemli kuralı. İkimizin de farklı iş alanında olması da sorun değil" dedi. Sosyal medyada da geniş hayran kitlesine sahip olan Mesut ve Amine'nin birlikteliğine destek yağdı.

HAYALİ HOLLYWOOD FİLMİNDE OYNAMAK
Oyunculuktaki başarılı performansıyla önemli yapımcıların dikkatini çeken Amine Ayşe'nin hedefleri büyük. Türkiye güzeli Amine Ayşe'nin en büyük hayali ise Hollywood'a açılmak. Amine, çok önemli bir Hollywood filminde oynamak istediğini her fırsatta dile getiriyor.