Ölüme kılpayı!

Mustafa ile Emina Sandal’ın tatil yaptığı tekneleri, geçtiğimiz günlerde Bodrum açıklarında kayalıklara çarptı. Lüks yat tersaneye çekilirken Sandal Ailesi, geceliği 3 bin euro olan Türkbükü’nde bir otele yerleşti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Ağustos 2017 Güncelleme 15 Ağustos 2017, 00:00
Ölüme kılpayı!

İÇİNDEKİLER

Yılın yorgunluğunu Ege'de mavi tura çıkarak atan Mustafa Sandal'la eşi Emina Sandal'ın tatili, kabusa dönüştü. Geçtiğimiz günlerde çocuklarıyla Bodrum'dan lüks tekneleriyle açılan ikilinin Göcek'ten dönerken ölüm tehlikesi atlattığı ortaya çıktı. Ünlü çiftin teknesi, Bodrum açıklarında seyir halindeyken kayalıklara çarptı.



HEMEN BOTA BİNDİRİLDİLER
Bir adanın yanından geçerken büyük bir gürültüyle irkilen ikili, neye uğradığını şaşırdı. Panik yapan ünlü popçuyla ailesi hemen mürettebat tarafından zodyak bota bindirildi. Mustafa Sandal, korku dolu anlar yaşayan ailesini zor sakinleştirdi. 19 yıldır kaptanlık ehliyeti bulunan popçunun olay esnasında soğukkanlı davrandığı öğrenildi. Sandal Ailesi, hızlıca karaya çıkarken milyonluk tekneleri de tersaneye götürülerek tadilata alındı. tatile de vam edi yorlar Yaşadıkları korkuyu ve stresi atmak için İstanbul'a dönmek yerine tatile Bodrum'da devam etme kararı alan Mustafa Sandal ve eşi, Türkbükü Maça Kızı Otel'deki geceliği 3 bin euro'luk lüks bir odaya yerleşti. İkili, önceki gün otelin beach'inde objektiflere yansıdı. Popçu, kıyıya gelen ördekleri beslerken Emina Sandal da bir arkadaşıyla sohbet ediyordu. Emina Sandal'ın bikinili görüntü vermemek için üzerinden plaj kıyafetini bir an bile çıkarmaması da dikkat çekti.


Tatile Bodrum'dan başlayan ikili, kaza sonrası mecburi olarak Bodrum'a dönüş yaptı.


Emina Sandal, arkadaşına
yaşadıkları korku dolu kazayı anlatırken Mustafa Sandal da o sırada ördekleri besliyordu.

Doğan SAVAŞ/BODRUM