Büyük buluşma

Çeşme’de Kenan Doğulu’nun konserine giden Aslışah Alkoçlar, sevgilisi Kasım Garipoğlu’nu görücüye çıkardı. Sosyetik güzel, aşkını aile büyükleriyle tanıştırdı. Damat adayı, aileden tam not aldı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Ağustos 2017 Güncelleme 14 Ağustos 2017, 00:00
Büyük buluşma

İÇİNDEKİLER

Önceki gün Alaçatı'da gerçekleşen Kenan Doğulu konseri, sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar'la yeni aşkı Kasım Garipoğlu için büyük bir buluşmaya sahne oldu. Hakan Sabancı ve Kerem Tunçeri ile yaşadığı aşkların ardından gönlünü genç işadamı Kasım Garipoğlu'na kaptıran Alkoçlar, sevgilisini ailesiyle tanıştırdı.


Sevgilisini ailesiyle tanıştıran Alkoçlar'ın tedirgin halleri dikkat çekti. Alkoçlar, aşkının ailesinden tam not almasıyla rahatladı.

ERKEKLER RESMİ
Sosyetik güzel, Spiaggia Grande'deki konsere aşkıyla giderken babası Ender Alkoçlar, annesi Gülşah Alkoçlar, anneannesi Hülya Koçyiğit ve dedesi Selim Soydan ise etkinliğe birlikte katıldı. Garipoğlu'yla yaklaşık 1 aydır aşk yaşayan Aslışah Alkoçlar, "Büyük gün bugün" diyerek sevgilisi ile ailesini konserde bir araya getirdi. Anne Gülşah Alkoçlar ve anneanne Hülya Koçyiğit, müstakbel damat adayıyla yakından ilgilenirken; baba Ender Alkoçlar ile dede Selim Soydan, tanışma merasiminde daha resmiydi.


Tanışma stresini üzerinden atan aşıklar, Kenan Doğulu'nun şarkılarıyla doyasıya eğlendi.

STRESİ ATIP EĞLENDİLER
Büyük buluşmanın ardından Alkoçlar'ın ailesi mekanın üst kısmına geçip konseri oradan izledi. Sosyetik güzelle Kasım Garipoğlu da sahnenin hemen önünde yerlerini alıp ünlü popçunun şarkılarıyla eğlendi. Tanışma stresini üzerinden atan ikili, konser boyunca çektikleri eğlenceli kareleri de instagram'dan paylaştı.