Açık deniz!

Juventus’un başkanı Andrea Agnelli ile sevgilisi Deniz Akalın ‘ailecek’ tatilde. Çiftin yanlarında Akalın’ın eski eşi Francesco Calvo da var...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Ağustos 2017 Güncelleme 13 Ağustos 2017, 00:00
Açık deniz!

İÇİNDEKİLER

İTALYAN futbol takımı Juventus'un başkanı Andrea Agnelli ile Türk sevgilisi Deniz Akalın bir kez daha 'pes' dedirtti. Yıllarca yasak aşk yaşayan çiftin kızları Livia Selin 3 ay önce dünyaya geldi. İkilinin bu mutluluğuna Akalın'ın eski eşi Francesco Calvo da doğuma giderek ortak olmuştu.

NİSPET YAPAR GİBİ...
İhanete uğradığı öne sürülen Juventus'un eski pazarlama müdürü Calvo bu hareketiyle herkesi şaşırtmıştı. İlk şokun etkisi geçmeden bu kez 'geniş aile' hep birlikte tatile gitti. Agnelli ailesinin geleneği olarak, Livia Selin de ilk tatilini Toscana'daki Forte dei Marmi'de yaptı. Plajda oturan Calvo da objektiflere takıldı. İtalyanlar 'yok artık' dedi. Hatta Deniz Akalın'ı istemediği söylenen Andrea Agnelli'nin annesi Allegra Agnelli, Francesco Calvo ve torunlarıyla yakından ilgilendi. Agnelli ile Akalın mavi sularda romantizmin doruklarına çıkarken, eski eş plajdan onları izledi. Akalın'dan olan 4 yaşındaki kızı Mila ile ilgilendi. Sık sık eleştiri oklarına hedef olan çift, son olarak Juventus'un paralarını yemekle suçlanmıştı. Agnelli sevgilisi Deniz Akalın için geçen yıl kesenin ağzını açıp, Como Gölü kıyısında 21 milyon euro'luk malikane satın almıştı.